Friday, December 8th, 2023

Viitorul Pixel 8a: Mai mare, dar mai puțin puternic

Viitorul telefon Pixel 8a de la Google ar putea fi mai mare decât modelul Pixel, dar va fi mai puțin puternic. Acest lucru se datorează faptului că Pixel 8a este un model de mijloc de gamă, deci nu va fi mai puternic decât frații săi1. Cu toate acestea, va fi ușor mai mare decât modelul principal, având dimensiunile de 152.1 x 72.6 x 8.9mm2.

Designul Pixel 8a va fi similar cu cel al seriei de top Pixel 8, cu margini rotunjite și o decupare pentru cameră în formă de pilulă pe spate4. Pixel 8a ar putea avea margini mai groase și un ecran curbat 2.5D pentru panoul său de 6.1 inch, dar este puțin probabil să aibă un panou cu rată de reîmprospătare mare ca Pixel 84. Se așteaptă ca Pixel 8a să utilizeze același procesor Tensor G3 ca Pixel 8, dar posibil la o viteză mai mică pentru o performanță termică și a bateriei mai bună4.

În ciuda dimensiunilor sale mai mari, Pixel 8a nu va fi mai puternic decât modelul Pixel. Acest lucru se datorează faptului că este un model de mijloc de gamă, deci nu va avea aceeași putere ca frații săi de top1. Cu toate acestea, va beneficia de aceleași 7 ani de suport software ca și seria Pixel 8, ceea ce este un avantaj major4.

În concluzie, Pixel 8a este un model de mijloc de gamă promițător de la Google, care oferă un design similar cu cel al seriei de top Pixel 8, dar cu o putere mai mică. Cu toate acestea, cu suportul software pe termen lung și cu un design atractiv, Pixel 8a ar putea fi o opțiune atractivă pentru cei care caută un telefon de calitate la un preț mai accesibil.