Friday, December 8th, 2023

Un avantaj al Galaxy S21 FE pe care Galaxy S23 FE nu-l va avea

Galaxy S21 FE a avut avantajul de a fi întârziat cu câteva luni, permițând Samsung să îl încarce cu o versiune mai nouă de Android1. Cu toate acestea, Galaxy S23 FE nu va beneficia de același avantaj, deoarece va rula aceeași versiune de Android ca și celelalte modele S231.

Lecții învățate din întârzierea Galaxy S21 FE

Întârzierea lansării Galaxy S21 FE a avut un efect pozitiv asupra dispozitivului, deoarece a venit cu Android 12 în loc de Android 111. Practic, Galaxy S21 FE a trecut direct de la Android 10 la Android 12, ceea ce înseamnă că este singurul model Galaxy S21 care va primi Android 16, deoarece toate modelele Galaxy S21 sunt eligibile pentru patru actualizări majore ale sistemului de operare, iar trio-ul original S21 a debutat cu Android 111.

Galaxy S23 FE și versiunea sa de Android

Din păcate, versiunea Android de pe Galaxy S23 FE va fi aceeași cu cea de pe celelalte modele S23, deoarece Samsung va utiliza Android 14 pentru aceste dispozitive1. Acest lucru înseamnă că Galaxy S23 FE nu va beneficia de avantajul pe care l-a avut Galaxy S21 FE în ceea ce privește versiunea de Android.

Concluzie

Deși Galaxy S23 FE nu va avea avantajul de a rula o versiune mai nouă de Android, acesta va fi totuși un dispozitiv puternic și așteptat de mulți utilizatori. Cu toate acestea, este important să reținem că Galaxy S21 FE a avut un avantaj semnificativ datorită întârzierii sale, care i-a permis să ruleze o versiune mai nouă de Android decât modelele sale non-FE1.