Wednesday, February 21st, 2024

Stația de serviciu Amaro’s din East Taunton se redeschide după remedierea scurgerii de combustibil

În cartierul East Taunton, comunitatea își întâmpină cu brațele deschise unul dintre vechile sale repere urbane: stația de serviciu Amaro’s a fost redeschisă după o închidere de cinci luni, provocată de o scurgere majoră de combustibil. Co-proprietarul Amaro’s Mobil anunță, cu un entuziasm molipsitor, că locuitorii își exprimă bucuria față de evenimentul mult-așteptat prin îmbrățișări călduroase și zâmbete deschise. Atmosfera familială a locului este restaurată și poveștile sunt împărtășite din nou peste tejghea.

Magazinul situat pe Middleboro Avenue și-a deschis ușile într-o atmosferă relaxată miercurea trecută, pe data de 7 februarie, urmând ca inaugurarea oficială să aibă loc o săptămână mai târziu, pe 15 februarie. În ciuda întârzierii redeschiderii pompelor de benzină, clienții se pot bucura deja de magazinul de conveniențe și cafeneaua Dunkin’ aflată în interior.

Cu speranța asigurată de credința sa creștină, Aaron Amaro împărtășește că niciun moment nu a îndoit de reușita reîntoarcerii la afacerea înființată de tatăl său acum mai bine de cinci decenii.

Perioada în care stația a fost închisă a fost marcată de eforturi intense de curățare ecologică și reparații. Departamentul pentru Protecția Mediului din Massachusetts a colaborat strâns cu echipa stației pentru remedierea daunelor cauzate de scurgerea celor 31.000 de galoane de benzină. Lucrările de eliminare a poluării cu benzină din sol și apele subterane pot continue chiar și ani de zile, dar regulamentele nu interzic funcționarea stației de alimentare în timpul acestor acțiuni de curățare.

Primăria, prin biroul prevenției incendiilor și inginerii consultanți implicați în proiect, lucrează asiduu pentru finalizarea reparațiilor sistemelor de stocare, în vederea obținerii permisului necesar reluării vânzării de combustibil. Între timp, comunitatea din East Taunton sărbătorește un important pas către normalitate.

Secțiunea FAQ:

Ce s-a întâmplat cu stația de serviciu Amaro’s din East Taunton?
Stația de serviciu Amaro’s a fost redeschisă după o închidere temporară de cinci luni, cauzată de o scurgere majoră de combustibil.

Când a avut loc redeschiderea magazinului Amaro’s?
Magazinul și-a deschis ușile într-o atmosferă relaxată pe data de 7 februarie, urmând ca inaugurarea oficială să aibă loc pe 15 februarie.

Pot clienții să folosească pompele de benzină după redeschidere?
În ciuda întârzierii redeschiderii pompelor de benzină, clienții pot folosi magazinul de conveniențe și cafeneaua Dunkin’ din interior.

Ce măsuri au fost luate pentru remedierea scurgerii de combustibil?
Au fost efectuate eforturi intense de curățare ecologică și reparații, în colaborare cu Departamentul pentru Protecția Mediului din Massachusetts.

Este interzisă funcționarea stației de alimentare în timpul curățării ecologice?
Nu, regulamentele nu interzic funcționarea stației de alimentare în timpul curățării ecologice.

Ce rol are primăria în acest proces?
Primăria, prin biroul prevenției incendiilor și inginerii consultanți, lucrează pentru finalizarea reparațiilor sistemelor de stocare, necesare pentru a obține permisul de reluare a vânzării de combustibil.

Definiții termeni specifici:
Curățare ecologică: Procesul de eliminare a poluanților din mediu, inclusiv din sol și apele subterane.
Departamentul pentru Protecția Mediului: Organizația guvernamentală responsabilă pentru protecția sănătății umane și conservarea mediului natural.
Magazin de conveniențe: Un tip de magazin de retail care vinde o gamă variată de produse destinate consumului rapid.

Link-uri Sugerate:
Pentru mai multe informații despre protecția mediului, puteți accesa: Departamentul pentru Protecția Mediului din Massachusetts.

Pentru detalii legate de precauții și reglementări în prevenirea incendiilor: Administrația SUA pentru Securitate în caz de Incendiu (USFA).

Dacă sunteți interesați de afaceri familiale și poveștile lor, accesați: Administrația Micilor Afaceri a SUA (SBA).

Vă remarcați că informațiile legate de URL-uri sunt asumate valide la momentul redactării și este posibil să se schimbe în timp.