Friday, December 8th, 2023

Resident Evil Village pe iPhone 15 Pro și iPad: Lansare pe 30 octombrie

Resident Evil Village va fi lansat pe iPhone 15 Pro și iPad pe 30 octombrie, a anunțat Capcom în cadrul Tokyo Game Show1. Pentru cei care nu au urmărit aceste jocuri, Resident Evil 4 Remake și Resident Evil Village au fost prezentate în timpul anunțului iPhone 15 Pro de la Apple. iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max sunt alimentate de un cip A17 Pro care dispune de un GPU nou cu ray tracing accelerat hardware, permițând jocurilor portate de pe console să fie jucate pe iPhone la o performanță aproape echivalentă1.

De la evenimentul iPhone 15 al Apple, Capcom a confirmat că Resident Evil 4 Remake va ajunge pe dispozitivele macOS și iPadOS cu un M1 sau mai bun. Resident Evil Village este deja disponibil pe macOS, astfel că lansarea pe iOS și iPadOS va fi o achiziție independentă atunci când va ajunge chiar înainte de Halloween, cu suport pentru modelele de iPad M1 și M21. Ca urmare, Resident Evil 4 Remake va avea progresie încrucișată pe iOS1.

Titluri atractive pentru jocuri pe iPhone și iPad

Resident Evil Village promite să aducă o experiență de joc captivantă și imersivă pe dispozitivele iPhone 15 Pro și iPad. Cu o grafică impresionantă și o poveste captivantă, jocul va atrage cu siguranță atenția fanilor seriei și a jucătorilor noi deopotrivă. Pentru a vă bucura de această experiență de joc la maxim, asigurați-vă că aveți un dispozitiv compatibil și pregătiți-vă să explorați lumea întunecată și misterioasă a Resident Evil Village.

O experiență de joc optimizată pentru dispozitive mobile

Grație cipului A17 Pro și a GPU-ului său puternic, Resident Evil Village va putea fi jucat pe iPhone 15 Pro și iPad la o calitate aproape echivalentă cu cea a consolelor1. Acest lucru înseamnă că jucătorii se vor putea bucura de o experiență de joc fluidă și fără întreruperi, chiar și pe dispozitivele lor mobile. În plus, cu suportul pentru modelele de iPad M1 și M2, jocul va putea fi jucat pe o gamă largă de dispozitive, oferind astfel acces la cât mai mulți jucători posibil.

Concluzie

Lansarea Resident Evil Village pe iPhone 15 Pro și iPad reprezintă un pas important în evoluția jocurilor pe dispozitive mobile. Cu o grafică impresionantă, o poveste captivantă și o performanță optimizată pentru dispozitivele mobile, jocul promite să ofere o experiență de joc de neuitat pentru fanii seriei și jucătorii noi deopotrivă. Asigurați-vă că aveți un dispozitiv compatibil și pregătiți-vă să vă alăturați aventurii în Resident Evil Village pe 30 octombrie1.