Wednesday, February 21st, 2024

“Prințul Persiei: Coroana Pierdută” – Demo disponibil acum pe Xbox, PlayStation, Switch și PC

Într-o mișcare care pare să ne catapulteze înapoi în timp cu câteva decenii, Ubisoft a lansat un demo gratuit jucabil pentru “Prințul Persiei: Coroana Pierdută” – pentru Xbox, PlayStation, Switch și PC – înainte de lansarea completă a jocului săptămâna viitoare. “Prințul Persiei: Coroana Pierdută” reînvie seria de acțiune-platformă a Ubisoft, care a fost neglijată mult prea mult timp, pentru o nouă generație – o generație care nici măcar nu s-ar fi născut când a apărut ultimul joc în 2008, datorită amânărilor Ubisoft – de data aceasta trimițându-l pe protectorul prințului, Sargon, într-o căutare de tip Metroidvania, plină de lupte și acțiune pe platforme.

Primele impresii despre “Prințul Persiei: Coroana Pierdută” – care a fost dezvoltat de Ubisoft Montpellier, studioul din spatele minunatelor Rayman Legends și Origins – sunt încurajatoare, cu John Linneman de la Digital Foundry numindu-l un “joc extrem de bine finisat, ultra fluid, care exploatează perfect fiecare platformă pe care a fost lansat.”

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce este un demo de joc?

Un demo de joc este o versiune gratuită, limitată a unui joc, care permite jucătorilor să încerce jocul înainte de a-l cumpăra.

Ce este un joc de acțiune-platformă?

Un joc de acțiune-platformă este un gen de joc video care combină elemente de jocuri de acțiune cu jocuri de platformă, care implică de obicei navigarea unui personaj printr-o serie de niveluri și depășirea obstacolelor.

Ce înseamnă “Metroidvania”?

“Metroidvania” este un subgen de jocuri de acțiune-platformă care se caracterizează prin explorarea unei lumi interconectate, cu noi zone care devin accesibile pe măsură ce jucătorul dobândește abilități noi.

Cine este Ubisoft?

Ubisoft este unul dintre cei mai mari dezvoltatori și editori de jocuri video din lume, cunoscut pentru titluri populare precum “Assassin’s Creed”, “Far Cry” și “Just Dance”.1