Friday, December 8th, 2023

Patru noi MacBooks pregătite pentru lansare în 2024

În 2024, Apple intenționează să lanseze patru noi modele de MacBook. Această veste vine în urma unor informații recente despre lansarea viitoare a chipsetului M3 pentru MacBook Pro, care nu pare să fie programată până în 20241. Aceste noi modele vor reprezenta următoarea generație de dispozitive MacBook, continuând tradiția Apple de a oferi produse inovatoare și de înaltă calitate.

Aceste noi MacBook-uri vor fi echipate cu noile chip-uri M3, care vor fi disponibile în 20241. Aceste chip-uri reprezintă ultima tehnologie în materie de performanță și eficiență, oferind o îmbunătățire semnificativă față de generațiile anterioare. Cu toate acestea, nu se așteaptă ca aceste noi MacBook-uri să fie disponibile la sfârșitul anului 2023, deoarece totul se mută acum în 20241.

În ciuda așteptărilor ridicate, Apple nu a oferit încă multe detalii despre specificațiile acestor noi MacBook-uri. Cu toate acestea, este de așteptat ca acestea să includă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește dimensiunea ecranului, designul și alte caracteristici1. În plus, se așteaptă ca aceste noi modele să fie mai performante decât modelele actuale, datorită noilor chip-uri M3.