Wednesday, February 21st, 2024

Palworld: Ghidul tău pentru a găsi fiecare Negustor Negru

Palworld, jocul care a cucerit industria jocurilor video, a adunat milioane de jucători și a stabilit noi recorduri pe Steam. Acest joc nou, adesea comparat cu o versiune violentă a Pokemon, solicită jucătorilor să colecteze și să cumpere resurse pentru a se deplasa prin teren și a înfrunta diferite provocări. În cadrul jocului, jucătorii pot găsi resurse rare și alte unelte greu de găsit, multe dintre acestea putând fi vândute pentru un profit considerabil. Cu toate acestea, cel mai bun loc pentru a vinde aceste bunuri este la Negustorii Negri.

Negustorii Negri sunt NPC-uri rare care pot fi găsite în diferite locații pe harta din Palworld și care cumpără bunuri furate sau Pals ilegale la prețul întreg. În plus, jucătorii pot vinde și oameni capturați pentru un profit uriaș. Negustorii Negri vând, de asemenea, unele obiecte valoroase care pot fi greu de găsit în altă parte, cum ar fi Pals de o raritate și varietate mai mare decât comercianții standard de Pals. Astfel, jucătorii pot obține Pals rare pe care s-ar putea să nu le fi întâlnit sau descoperit înainte.

Pentru cei care au dificultăți în a găsi Negustori Negri în Palworld, iată cel mai ușor loc pentru a găsi unul, precum și câteva sfaturi generale despre unde pot fi găsiți alții în joc.

Primul Negustor Negru pe care jucătorii îl vor putea găsi este la Mina Abandonată, chiar la vest de punctul de reper Biserica Pustie. Trebuie doar să apăreți la punctul de reper și să mergeți spre vest. De acolo, jucătorii trebuie doar să coboare pe stâncă și să urmeze Sferele Pal care pot fi văzute pe pământ lângă intrarea în mină. Continuați pe acest drum și jucătorii vor da direct de primul Negustor Negru.Și asta este tot ce trebuie să știți…

Întrebări frecvente (FAQ)

  1. Ce sunt Negustorii Negri în Palworld?
    Negustorii Negri sunt vânzători rari care oferă obiecte speciale în jocul Palworld. Ei pot fi găsiți în diferite locații pe hartă și cumpără bunuri furate sau Pals ilegale la prețul întreg.
  2. Unde pot găsi Negustorii Negri în Palworld?
    Primul Negustor Negru pe care îl puteți găsi este la Mina Abandonată, la vest de punctul de reper Biserica Pustie. Alte locații pot varia, așa că este recomandat să explorați harta jocului.

Glosar de termeni

  • Palworld: Un joc video popular care combină elemente de supraviețuire, luptă și colectare de creaturi numite “Pals”.
  • Negustorii Negri: NPC-uri rare în jocul Palworld care vând și cumpără obiecte speciale și rare.
  • Pals: Creaturi colectabile în jocul Palworld, similare cu Pokemon în jocurile Pokemon.
  • NPC: Abreviere pentru “Non-Player Character” (Personaj Non-Jucător), un personaj controlat de computer într-un joc video.