Friday, December 8th, 2023

OnePlus Open: Specificațiile care ar putea domina Galaxy Z Fold 5 și Google Pixel Fold

OnePlus Open este un nou venit pe scena telefoanelor pliabile, cu specificații care sugerează că ar putea domina concurenții precum Galaxy Z Fold 5 și Google Pixel Fold.

Design și Display

OnePlus Open se mândrește cu un ecran intern de 7,82 inch și unul extern de 6,31 inch, ambele cu rate de reîmprospătare de 120Hz și o luminozitate maximă de 2800 de niți, conform specificațiilor scurse1. Acest lucru sugerează că Open ar putea avea un avantaj în ceea ce privește dimensiunea și luminozitatea față de Samsung Galaxy Z Fold 5 și Google Pixel Fold. Designul OnePlus Open seamănă cu un telefon OnePlus standard, cu un bloc mare de camere circulare pe spate și un glisor de alertă pe lateral1.

Camere și Performanță

OnePlus Open va fi echipat cu camere principale și ultra-wide de 48MP, plus o cameră telefoto de 64MP cu zoom optic 3x pe spate. Pentru camerele frontale, se pare că există una de 20MP în interiorul Open și una de 32MP pe exterior1. În ceea ce privește performanța, OnePlus Open va fi alimentat de chipsetul Snapdragon 8 Gen 2, cu o singură variantă de 16GB RAM și 512GB de stocare, care ar fi mai mult RAM și stocare implicită decât oferă fie Galaxy Z Fold 5, fie Pixel Fold1.

Baterie și Rezistență la apă

OnePlus Open va avea o baterie de 4,805 mAh cu încărcare de 80W, deși doar 67W în Europa, conform afirmațiilor lui Brar1. Această capacitate a bateriei și puterea de încărcare ar depăși ambele foldabile ale Samsung și Google, deși nu există semne de încărcare wireless, pe care Galaxy Z Fold 5 și Pixel Fold o oferă1. De asemenea, Open va oferi rezistență la apă IPX4, care ar oferi o anumită protecție, dar nu la fel de multă ca ratingul IPX8 al Galaxy Z Fold 5 și Pixel Fold1.

În concluzie, OnePlus Open pare să aibă toate ingredientele pentru a aduce o concurență serioasă atât Google Pixel Fold, cât și Samsung Galaxy Z Fold 55. Cu toate acestea, vom afla cu siguranță dacă aceste specificații sunt corecte și dacă există alte surprize pe care aceste specificații nu le-au dezvăluit, cum ar fi prețul OnePlus Open, în data de 19 octombrie1.