Friday, December 8th, 2023

Noul Google Pixel 8: Control manual și funcții AI avansate pentru camera foto

O scurgere de informații recentă dezvăluie noi funcții ale camerei foto de pe Google Pixel 8, incluzând controale manuale și o serie de caracteristici AI1. Pixel 8 și Pixel 8 Pro vor beneficia de funcții îmbunătățite, precum Night Sight, Astrophotography și Super Res Zoom, care au fost deja apreciate de utilizatori în modelele anterioare1.

Control manual pentru entuziaștii fotografiei

Una dintre cele mai interesante adăugiri pentru pasionații de fotografie este introducerea controalelor manuale complete pe Google Pixel 8, numite „Pro Controls”1. Acestea sunt inspirate de controalele aparatelor DSLR și includ setări precum viteza de declanșare, ISO și focalizare manuală1.

Magic Editor pentru editare avansată

O altă funcție nouă este Magic Editor, prezentată inițial de Google la conferința I/O1. Această funcție permite utilizatorilor să mute un subiect sau să schimbe cerul dintr-o fotografie, oferind astfel posibilități de editare avansată1.

Alte funcții AI în dezvoltare

Pe lângă controalele manuale și Magic Editor, Google lucrează la dezvoltarea unei serii de funcții AI pentru camera foto a Pixel 81. Deși detaliile complete nu sunt încă disponibile, aceste funcții ar putea include îmbunătățiri ale calității imaginii și funcții de editare automată.

În concluzie, Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro promit să aducă o serie de îmbunătățiri și funcții noi pentru camera foto, oferind utilizatorilor un control mai mare asupra setărilor și posibilități avansate de editare a fotografiilor. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum aceste funcții vor fi implementate în noile modele de telefoane Pixel și cum vor fi apreciate de utilizatori.