Friday, December 8th, 2023

Noua forță de poliție din Cyberpunk 2077 2.0: îmbunătățiri semnificative

După lansarea inițială, forța de poliție NCPD din Cyberpunk 2077 a fost considerată un punct slab al jocului, fiind deseori ridiculizată pentru modul în care apărea în spatele infractorilor și pentru incapacitatea de a urmări personajul principal, V, atunci când acesta se urca într-o mașină1. Cu toate acestea, actualizarea 2.0, care urmează să fie lansată pe 21 septembrie, aduce îmbunătățiri semnificative în acest sens1.

Polițiștii patrulează acum dinamic străzile

Una dintre cele mai mari schimbări aduse de actualizarea 2.0 este faptul că polițiștii patrulează acum dinamic străzile, atât pe jos, cât și cu mașina1. Aceștia pot chiar să inițieze urmăriri ale vehiculelor bandelor, ceea ce adaugă un plus de realism și imersiune în joc1. În urma testării actualizării 2.0, s-a constatat că forța de poliție NCPD este acum mult mai eficientă în îndeplinirea atribuțiilor sale1.

Alte îmbunătățiri aduse de actualizarea 2.0

Pe lângă îmbunătățirea forței de poliție, actualizarea 2.0 aduce și alte modificări semnificative în joc. De exemplu, sistemul de perks, statistici, arme, cyberware și mod-uri a fost restructurat, iar noile arbori de abilități sunt mult mai interesanți3. De asemenea, actualizarea introduce și lupte cu mașini, inclusiv mașini echipate cu arme, precum și o forță de poliție dinamică3.

Concluzie

Actualizarea 2.0 pentru Cyberpunk 2077 aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește forța de poliție NCPD, precum și alte aspecte ale jocului. Aceste modificări ar trebui să ofere o experiență de joc mult mai realistă și imersivă pentru jucători. Dacă nu ați încercat încă Cyberpunk 2077 sau ați fost dezamăgiți de lansarea inițială, actualizarea 2.0 ar putea fi un motiv bun pentru a vă întoarce în Night City3.