Monday, October 2nd, 2023

Monitorul gigantic de gaming Samsung de 57 inch: două monitoare 4K alăturate pentru o experiență uluitoare

Samsung a anunțat recent noul său monitor de gaming impresionant, Odyssey Neo G9, care are 57 de inci și oferă o experiență dual 4K uimitoare, fiind practic două monitoare 4K alăturate1. Acesta este primul monitor dual UHD cu DisplayPort 2.1 și oferă o rezoluție de 7.680 x 2.160, echivalentul a două monitoare UHD de 32 de inci alăturate3. Monitorul are o rată de refresh de 240 Hz și un timp de răspuns de 1 ms5.

Caracteristici cheie

Odyssey Neo G9 are o curbă de 1000R, care oferă o experiență imersivă în jocuri și o vizualizare confortabilă5. Monitorul nu include hub-ul de gaming și media al Samsung, care permite instalarea și rularea de aplicații pe monitor, așa cum se întâmplă cu unul dintre modelele Odyssey OLED G9 de 49 de inci1. De asemenea, nu are difuzoare integrate, așa că va trebui să investești în căști sau o bară de sunet1.

Disponibilitate și preț

Samsung Odyssey Neo G9 este disponibil pentru precomandă pe Samsung.com și la alți comercianți11. Prețul acestui monitor este de aproximativ 2.500 de dolari13.

Concluzie

Samsung Odyssey Neo G9 de 57 de inci este un monitor de gaming impresionant, care oferă o experiență dual 4K uluitoare. Cu un ecran larg și o rezoluție înaltă, acest monitor este ideal pentru jocuri și productivitate. Cu toate acestea, este important să reții că experiența de gaming pe un monitor atât de mare și larg poate fi neobișnuită pentru anumite jocuri, cum ar fi shooterele în primul plan, din cauza câmpului vizual modificat1.