Friday, December 8th, 2023

Microsoft Copilot – Companionul tău AI de zi cu zi

Microsoft a anunțat recent lansarea Microsoft Copilot, un companion AI care își propune să ajute utilizatorii în navigarea diverselor sarcini și să îmbunătățească productivitatea1. Copilot va fi disponibil în Windows 11, Microsoft 365 și prin Edge și Bing, oferind o experiență simplă și fără probleme1. Microsoft 365 Copilot va fi disponibil în general pentru clienții întreprinderilor începând cu 1 noiembrie 20231.

Caracteristici cheie ale Microsoft Copilot

Microsoft Copilot vine cu o serie de caracteristici cheie care îl fac un asistent util și eficient:

  1. Comunicare în limbaj natural: Utilizatorii pot comunica cu tehnologia în limbaj natural și pot primi răspunsuri inteligente sau acțiuni3.
  2. Context și inteligență: Copilot va incorpora contextul și inteligența web-ului, datelor de muncă și utilizării PC-ului pentru a oferi asistență personalizată, punând accent pe confidențialitate și securitate3.
  3. Integrare în aplicații și dispozitive: Copilot va fi disponibil în Windows 11, Microsoft 365 și prin Edge și Bing, și își va continua extinderea capabilităților în diferite aplicații în timp3.

Experiențe și dispozitive noi

Pe lângă lansarea Copilot, Microsoft prezintă și noi caracteristici și dispozitive menite să îmbunătățească productivitatea și să răspundă nevoilor utilizatorilor3. Acestea includ:

  1. Microsoft 365 Copilot: Disponibil în general pentru clienții întreprinderilor începând cu 1 noiembrie 20231.
  2. Microsoft 365 Chat: Un nou asistent AI care va fi disponibil împreună cu Microsoft 365 Copilot pentru clienții întreprinderilor1.

Cum funcționează Microsoft Copilot

Microsoft Copilot va fi activat printr-o pictogramă în bara de activități și va accepta intrări text sau vocale5. Copilot va interpreta promptul în limitele capacităților sale și va oferi asistență în funcție de contextul și informațiile disponibile5. Acesta va fi integrat într-o varietate de aplicații Microsoft, cum ar fi Word, Edge și Teams14.

Concluzie

Microsoft Copilot reprezintă un pas important în direcția asistenților AI și promite să îmbunătățească productivitatea și experiența utilizatorilor într-o varietate de aplicații și dispozitive. Cu integrarea sa în Windows 11, Microsoft 365 și Edge și Bing, Copilot va oferi o experiență simplă și fără probleme pentru utilizatori, ajutându-i să navigheze și să gestioneze sarcinile de zi cu zi într-un mod mai eficient și personalizat.