Wednesday, February 21st, 2024

LG sunt upscaling AI?

LG, unul dintre liderii globali în tehnologie și producție, a dezvăluit recent cele mai noi modele de televizoare OLED EVO, care se află în fruntea inovației și evoluției. Aceste televizoare vin cu o îmbunătățire semnificativă a tehnologiei AI Upscaling, care utilizează o analiză precisă la nivel de pixel pentru a ascuți obiecte și fundaluri care ar putea părea neclare. Această îmbunătățire este posibilă datorită judecății discernământului AI în sine.

Televizoarele LG SIGNATURE OLED M4 și LG OLED G4 sunt echipate cu noul procesor α (Alpha) 11 AI, care îmbunătățește eficient calitatea imaginii și a sunetului. Acest lucru oferă o îmbunătățire de 70% în performanța grafică și o procesare cu 30% mai rapidă. În plus, procesorul AI rafinează culorile prin analizarea nuanțelor frecvent utilizate care se potrivesc cel mai bine cu Dynamic Tone Mapping Pro. Acesta împarte imaginile în blocuri și ajustează luminozitatea și contrastul, creând imagini care par mai tridimensionale.

În plus, LG a introdus și un nou procesor AI de generația a 6-a. Acest nou cip promite o îmbunătățire a upscaling-ului, o cartografiere dinamică a tonurilor îmbunătățită și o calitate HDR mai realistă care identifică și rafinează obiecte precum fețele oamenilor.

Întrebări frecvente

Ce este AI Upscaling?

AI Upscaling este o tehnologie care utilizează inteligența artificială pentru a îmbunătăți calitatea imaginilor de rezoluție inferioară, aducându-le la o rezoluție mai mare. Acest proces implică analiza detaliată a fiecărui pixel și ajustarea acestuia pentru a îmbunătăți claritatea și detaliile imaginii.

Ce este procesorul α (Alpha) 11 AI?

Procesorul α (Alpha) 11 AI este un cip de procesare dezvoltat de LG care utilizează inteligența artificială pentru a îmbunătăți calitatea imaginii și a sunetului pe televizoarele LG. Acesta oferă o îmbunătățire semnificativă a performanței grafice și o procesare mai rapidă.

Ce este Dynamic Tone Mapping Pro?

Dynamic Tone Mapping Pro este o tehnologie care împarte imaginile în blocuri și ajustează luminozitatea și contrastul fiecărui bloc pentru a crea imagini care par mai tridimensionale. Acest proces ajută la îmbunătățirea detaliilor și a profunzimii imaginii.

Ce este procesorul AI de generația a 6-a?

Procesorul AI de generația a 6-a este un nou cip de procesare dezvoltat de LG care promite o îmbunătățire a upscaling-ului, o cartografiere dinamică a tonurilor îmbunătățită și o calitate HDR mai realistă. Acest procesor utilizează tehnologia de învățare profundă asistată de AI pentru a îmbunătăți calitatea imaginii și a sunetului.