Friday, December 8th, 2023

Lansare raportată a noului pachet Switch OLED în luna viitoare

Pe măsură ce ne apropiem de sezonul sărbătorilor, apar noi rapoarte despre pachetul Switch pe care Nintendo îl va oferi. Deși este încă o ofertă Mario Kart 8 Deluxe, se pare că în acest an va înlocui sistemul original cu un model OLED. Aceste informații provin de la Dealabs, cu detalii suplimentare care menționează că acest pachet ar include o consolă standard Switch OLED (roșu neon/albastru neon). Deci, nu vă faceți speranțe pentru o unitate ediție specială1.

În ceea ce privește copia Mario Kart 8 Deluxe, se așteaptă să fie inclusă sub formă de cod de descărcare și ar veni cu o membră de trei luni la Switch online. În ceea ce privește prețul, se pare că va fi undeva în jurul valorii de €310 – €349 (sau echivalentul regional) și s-ar lansa în Europa în a doua jumătate a lunii noiembrie, conform listărilor comercianților1.

Nintendo a vândut acum peste 130 de milioane de unități Switch în întreaga lume. Switch OLED a ajutat evident la creșterea acestor vânzări pe parcursul vieții sale cu ecranul său OLED de 7 inch, suportul larg ajustabil, stocarea internă de 64 GB, audio îmbunătățit și un nou dock care include un port LAN cu fir1.

În ciuda acestor informații, nimic nu a fost încă confirmat oficial. Dacă există o actualizare despre acest pachet, vă vom informa1. Până atunci, rămâne de văzut dacă aceste rapoarte se vor dovedi a fi adevărate.

Este important de menționat că acestea sunt încă doar scurgeri de informații și Nintendo nu a anunțat încă oficial pachetul. Chiar dacă Dealabs are un istoric bun pentru scurgerile lor, este întotdeauna bine să luăm astfel de informații cu un strop de sare6.

De asemenea, este demn de notat că scurgerea menționează că acesta ar putea fi ultimul pachet lansat înainte de lansarea unei noi console Switch. Zvonurile despre un nou Switch circulă, dar Nintendo nu a anunțat încă nimic oficial. Dacă noul Switch este lansat în viitorul apropiat, este probabil ca pachetul Switch OLED Mario Kart 8 Deluxe să fie ultima șansă pentru consumatori de a achiziționa modelul Switch OLED6.