Friday, December 8th, 2023

Google Maps introduce actualizări noi bazate pe AI, o interfață de navigare îmbunătățită și multe altele

Google a anunțat o serie de actualizări noi pentru Maps, inclusiv câteva caracteristici alimentate de AI, concepute pentru a facilita utilizatorilor căutarea, explorarea împrejurimilor și ajungerea la destinațiile lor. Compania facilitează găsirea de elemente specifice în apropierea dvs. și găsirea de inspirație pentru lucruri de făcut, implementând actualizări ale interfeței de navigare, oferind șoferilor de vehicule electrice mai multe informații despre încărcătoare, extinzând caracteristicile anterior anunțate în mai multe orașe și multe altele1.

Interfața de navigare a Maps va reflecta în curând mai precis împrejurimile dvs. De exemplu, veți vedea clădiri mai realiste pentru a vă orienta mai bine atunci când conduceți în centrul orașului. În plus față de culorile actualizate pe hartă, veți vedea acum detalii îmbunătățite ale benzilor atunci când vă aflați pe autostradă, ceea ce va fi util în cazurile în care trebuie să traversați rapid mai multe benzi pentru a prinde ieșirea dvs1.

Ca parte a anunțului de astăzi, Google a împărtășit că extinde unele dintre caracteristicile sale actuale alimentate de AI în mai multe orașe. Vederea imersivă pentru rute, care vă permite să previzualizați călătoria dvs., indiferent dacă conduceți sau mergeți pe jos, se extinde în Amsterdam, Barcelona, Dublin, Florența, Las Vegas, Londra, Los Angeles, Miami, New York, Paris, San Francisco, San Jose, Seattle, Tokyo și Veneția pe Android și iOS1. Google aduce, de asemenea, Lens în Maps, anterior cunoscut sub numele de Search with Live View, în mai mult de 50 de orașe noi, inclusiv Austin, Las Vegas, Roma, São Paulo și Taipei. Această caracteristică folosește AI și realitatea augmentată pentru a facilita înțelegerea împrejurimilor dvs. și pentru a găsi informații despre lucruri precum ATM-uri apropiate, stații de tranzit, restaurante și multe altele1.