Wednesday, February 21st, 2024

Generatorul de imagini AI gratuit al Meta: O nouă unealtă pentru arta digitală

Meta, compania cunoscută anterior ca Facebook, a lansat recent un generator de imagini AI gratuit, adăugându-se astfel la o serie de instrumente disponibile pentru cei interesați de arta AI. Acesta este doar cel mai recent exemplu de companii tech care se implică în domeniul generării de imagini AI, un trend care nu pare să încetinească prea curând.

Generatorul de imagini AI al Meta a fost lansat miercuri, urmând funcțiile inițiale de generare a imaginilor AI în Messenger, Instagram și WhatsApp. Când accesați site-ul generatorului de imagini AI al Meta, sunteți întâmpinat de o serie de imagini AI create de companie: un câine așezat în ocean, o pisică astronaut (sau “catstronaut”, dacă preferați), un tigru purtând un costum elegant. Site-ul are un câmp de text care vă invită să descrieți o imagine pentru ca AI-ul Meta să o genereze.

Cu toate acestea, pentru a vedea creația până la capăt, va trebui să vă conectați cu contul dvs. Meta. Acest lucru poate fi un dezavantaj pentru cei care nu doresc să își asocieze contul Meta cu utilizarea generatorului de imagini AI.

Întrebări frecvente

Ce este un generator de imagini AI?
Un generator de imagini AI este un instrument care utilizează inteligența artificială pentru a crea imagini digitale. Acestea pot varia de la reprezentări abstracte la imagini care imită realitatea.

Cum funcționează generatorul de imagini AI al Meta?
Utilizatorii introduc o descriere a imaginii pe care doresc să o creeze într-un câmp de text. AI-ul Meta apoi generează o imagine digitală bazată pe această descriere.

Este necesar un cont Meta pentru a utiliza generatorul de imagini AI?
Da, pentru a vedea creația până la capăt, utilizatorii trebuie să se conecteze cu contul lor Meta.

Explicații termeni

AI (Inteligența Artificială): AI se referă la simularea de procese de învățare, raționament și auto-corecție de către mașini, în special sistemele informatice. În contextul acestui articol, AI este utilizată pentru a genera imagini digitale.

Generator de imagini AI: Un instrument care utilizează inteligența artificială pentru a crea imagini digitale. Acestea pot varia de la reprezentări abstracte la imagini care imită realitatea.

Meta: Meta este numele actual al companiei cunoscute anterior ca Facebook. În plus față de rețeaua socială Facebook, Meta deține și alte platforme populare, cum ar fi Instagram și WhatsApp.