Wednesday, February 21st, 2024

Galaxy S24 stabilește noi recorduri de precomandă, depășind cu 38% Galaxy Note 10 în Coreea de Sud

Samsung a primit un răspuns extraordinar pentru primul său telefon cu AI, Galaxy S24. După ce a fost dezvăluit pe 17 ianuarie, seria de smartphone-uri a devenit disponibilă pentru precomandă în mai multe părți ale lumii, și a fost un succes imens în ceea ce privește perioada de precomandă. De fapt, Galaxy S24 pare să fi depășit cel mai bine vândut smartphone de înaltă calitate al Samsung, Galaxy Note 10, în ceea ce privește precomenzile.

Compania sud-coreeană a anunțat că a primit 1,21 milioane de precomenzi pentru Galaxy S24 într-o săptămână după ce perioada de precomandă a început pe 19 ianuarie în Coreea de Sud. Aceasta este o medie de 173.000 de precomenzi pe zi, depășind cu mult precomenzile pe zi pe care le-a primit pentru seria Galaxy Note 10. Acesta este cel mai mare număr de precomenzi pe care l-au primit vreodată seriile de înaltă calitate Galaxy Note și Galaxy S ale Samsung. Anterior, recordul de precomenzi pentru telefoanele Samsung a fost pentru Galaxy Note 10, care a primit … 125.000 de precomenzi pe zi în timpul perioadei sale de precomandă de 11 zile. Acest lucru face ca numărul de precomenzi al Galaxy S24 să fie cu 38% mai mare decât cel al Galaxy Note 10.

În urma acestui succes imens, Samsung a prelungit sfârșitul perioadei de precomandă de la 31 ianuarie la 8 februarie. Samsung oferă diverse beneficii pentru precomenzile seriei Galaxy S24. Unul dintre beneficii include un upgrade gratuit de stocare. Dacă plătiți pentru echivalentul versiunii de 256GB a oricărui telefon din seria Galaxy S24, veți primi versiunea de 512GB a smartphone-ului.

Chiar și în India, seria Galaxy S24 a stabilit recorduri de precomandă, primind peste 250.000 de precomenzi în trei zile. Acest lucru depășește cu mult precomenzile pe care Samsung le-a primit pentru Galaxy S23. A primit 250.000 de precomenzi pentru seria Galaxy S23 în trei săptămâni.

Întrebări frecvente

Ce este un telefon cu AI?
AI, sau Inteligența Artificială, se referă la capacitatea unui sistem de a imita comportamentul uman. Un telefon cu AI este capabil să învețe, să raționeze și să se auto-îmbunătățească pe măsură ce este utilizat.

Ce înseamnă precomandă?
Precomanda este un angajament de a cumpăra un produs înainte de lansarea sa oficială. În acest caz, clienții și-au rezervat un Galaxy S24 înainte de lansarea sa pe piață.

Ce este un upgrade de stocare?
Un upgrade de stocare înseamnă că veți primi mai mult spațiu de stocare pe dispozitivul dvs. decât cel pentru care ați plătit inițial. În acest caz, Samsung oferă un upgrade gratuit de la 256GB la 512GB pentru cei care precomandă Galaxy S24.