Wednesday, February 21st, 2024

Final Fantasy VII Reînvierea: Salvările și personajele din Remake nu vor fi transferabile

În Final Fantasy VII Reînvierea, nu veți putea folosi salvările sau personajele din Remake. Dacă ați investit zeci de ore în Final Fantasy VII Remake, din păcate, acest lucru nu vă va oferi un avantaj în continuarea jocului, Final Fantasy VII Reînvierea. În cadrul unui interviu despre noul joc postat pe blogul PlayStation, directorul de joc Naoki Hamaguchi a confirmat că nu veți putea transfera salvările sau construcțiile de personaje din Remake în Reînviere1.

Fără transfer de salvări și personaje

În interviul menționat, Hamaguchi a fost întrebat dacă jucătorii pot transfera fișierele de salvare și construcțiile de personaje pentru a-și continua călătoria în Final Fantasy VII Reînvierea, având în vedere că acesta este o continuare directă a Final Fantasy VII Remake. Răspunsul său a fost clar: nu se va putea face acest lucru1.

Hamaguchi a explicat că proiectul de remake al Final Fantasy VII va fi o trilogie și că fiecare intrare va fi un joc independent. Din acest motiv, echilibrarea fiecărui joc se face în mod independent și nivelurile și abilitățile jucătorilor nu vor fi transferate de la un joc la altul. Cu toate acestea, echipa de dezvoltare a creat câteva bonusuri speciale pentru fanii care au jucat jocul anterior, permițându-le să beneficieze de anumite avantaje în Reînviere1.

Bonusuri speciale pentru fanii Remake

Deși nu se pot transfera salvările și personajele, fanii care au jucat Final Fantasy VII Remake vor primi totuși bonusuri speciale în Reînviere. Detaliile despre aceste bonusuri nu au fost dezvăluite în interviu, dar se pare că echipa de dezvoltare dorește să recompenseze jucătorii care au investit timp în Remake și să le ofere o experiență de joc îmbunătățită în continuarea seriei1.

În concluzie, Final Fantasy VII Reînvierea nu va permite transferul de salvări și personaje din Remake, dar fanii care au jucat jocul anterior vor beneficia de bonusuri speciale. Acest lucru arată că dezvoltatorii sunt preocupați să ofere o experiență de joc coerentă și echilibrată pentru toți jucătorii, indiferent de nivelul lor de implicare în jocurile anterioare ale seriei.