Friday, December 8th, 2023

Dezvăluirile despre realizările în jocul Lords of the Fallen pe Xbox

Lords of the Fallen, un nou joc de fantezie întunecată plin de inamici bestiali, a fost lansat pe Xbox Series X|S la 13 octombrie. Cu această lansare, a fost dezvăluită și o listă de realizări plină de colecționabile și realizări cumulative1.

În total, jocul are 63 de realizări, fiecare contribuind la un scor total de 1.000 de puncte Gamerscore2. Pentru a obține toate aceste realizări, jucătorii vor trebui să colecționeze toate armele, piesele de armură, inelele și pandantivele, vrăjile, gesturile, obiectele aruncabile, tipurile de muniție și Ochii Umbrali1. În plus față de realizările obișnuite ale poveștii, există și o realizare PvP pentru înfrângerea unui alt jucător, câteva realizări de cooperare, realizări cumulative și o realizare pentru atingerea nivelului 1001.

Detalii despre realizări

Printre realizările specifice jocului se numără „A Veil Lifted”, care implică moartea în Axiom pentru prima dată, „Wayfarer”, care necesită vizitarea tuturor zonelor din joc, și „Lost and Found”, care implică recuperarea vigorii pierdute la moarte2. Alte realizări includ colectarea tuturor armelor („Weapon Collector”), colectarea tuturor pieselor de armură („Ironclad”), donarea unui total de 10 Mâini Tăiate („Infernal Offerings”), și atingerea nivelului 100 („Seasoned”)2.

Impactul realizărilor asupra jocului

Aceste realizări adaugă un nivel suplimentar de provocare și angajament pentru jucători, încurajându-i să exploreze în profunzime lumea jocului și să își îmbunătățească abilitățile. În funcție de câte elemente de fiecare tip există în joc, s-ar putea să dureze ceva timp până când vom începe să vedem jucători care finalizează toate aceste realizări1. De asemenea, aceste realizări pot oferi oportunități pentru competiție și colaborare între jucători, cum ar fi realizarea PvP pentru înfrângerea unui alt jucător și realizările de cooperare pentru lucrul împreună cu alți jucători1.