Wednesday, February 21st, 2024

Cum o fac pe Siri să nu mai vorbească?

Siri este un asistent virtual dezvoltat de Apple, care ajută utilizatorii să efectueze diverse sarcini prin comenzi vocale. Cu toate acestea, în anumite situații, Siri poate deveni enervant, vorbind prea mult sau în momente nepotrivite. Acest articol vă va arăta cum să opriți Siri să vorbească și să vă ofere o experiență mai plăcută cu dispozitivul dvs. Apple.

Pași pentru a opri Siri să vorbească

  1. Deschideți aplicația “Setări” pe dispozitivul dvs. Apple.
  2. Derulați în jos și apăsați pe “Siri și Căutare”.
  3. Dezactivați opțiunea “Ascultă pentru ‘Hey Siri'” și “Apasă pentru a folosi Siri”. Aceasta va opri complet funcționalitatea Siri pe dispozitivul dvs.
  4. Dacă doriți să opriți doar vocea Siri, dar să păstrați funcționalitatea, apăsați pe “Voce Siri” și selectați “Fără voce”.

FAQ

Q: Ce este Siri?

A: Siri este un asistent virtual dezvoltat de Apple, care permite utilizatorilor să efectueze sarcini și să obțină informații prin comenzi vocale.

Q: Cum pot să opresc Siri să vorbească?

A: Puteți opri Siri să vorbească dezactivând opțiunile “Ascultă pentru ‘Hey Siri'” și “Apasă pentru a folosi Siri” în meniul “Setări” al dispozitivului dvs. Apple.

Q: Pot să opresc doar vocea Siri, dar să păstrez funcționalitatea?

A: Da, puteți opri doar vocea Siri, dar să păstrați funcționalitatea, selectând “Fără voce” în meniul “Voce Siri”.

Q: Cum pot să reactivez Siri după ce l-am oprit?

A: Pentru a reactiva Siri, urmați pașii de mai sus, dar activați opțiunile “Ascultă pentru ‘Hey Siri'” și “Apasă pentru a folosi Siri” în loc să le dezactivați.

Explicații termeni

  • Asistent virtual: Un program software care ajută utilizatorii să efectueze sarcini și să obțină informații prin comenzi vocale sau text.
  • Apple: O companie multinațională de tehnologie care dezvoltă și vinde produse electronice, software și servicii online.
  • Setări: Meniul în care utilizatorii pot modifica opțiunile și preferințele pentru dispozitivele și aplicațiile lor.