Friday, December 8th, 2023

Cum îmi activez telefonul flip Motorola RAZR?

Pentru a activa telefonul Motorola RAZR flip, trebuie să urmați câțiva pași simpli. În primul rând, dacă telefonul este oprit, apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire1. Selectați limba dorită și apoi, dacă vi se prezintă opțiunea ‘Phone Activation’, urmați instrucțiunile de pe ecran1.

În al doilea rând, telefonul Motorola RAZR folosește un eSIM (electronic SIM card) în locul unui card SIM tradițional. Acesta este deja furnizat și instalat în telefonul dvs. RAZR2. Înainte de a contacta serviciul de asistență pentru clienți Verizon pentru a activa telefonul dvs. RAZR, veți avea nevoie de un telefon alternativ sau de o linie fixă pentru a apela Verizon. De asemenea, veți avea nevoie să localizați IMEI-ul și ICCID-ul (cunoscut și sub numele de ID-ul cardului SIM) de pe partea de jos a cutiei telefonului dvs. RAZR2.

În al treilea rând, pentru a activa eSIM-ul pe telefonul dvs. Motorola RAZR, trebuie să scanați codul QR4. Iată cum puteți face acest lucru: conectați-vă la Wi-Fi, mergeți la Setări > Rețea și internet > Rețea mobilă > Avansat > Operator, selectați Adăugați operator, utilizați camera pentru a scana codul QR de pe cardul dvs. eSIM. Cititorul de coduri QR încorporat în telefonul dvs. RAZR va recunoaște codul dvs. unic. Odată recunoscut, tot ce aveți nevoie pentru a utiliza eSIM-ul dvs. se va descărca în siguranță automat4.

Contactarea serviciului de asistență pentru clienți

Pentru a activa telefonul dvs. RAZR, va trebui să contactați serviciul de asistență pentru clienți Verizon2. Ora de funcționare a serviciului de asistență pentru clienți Verizon este de luni până vineri, între orele 8:00 și 17:00, ora locală (acest program poate fi supus modificărilor)2. Când sunați la serviciul de asistență pentru clienți Verizon, solicitați un „reprezentant” și spuneți-i că doriți să „activați un Motorola RAZR cu un eSIM”2. Furnizați reprezentantului de la serviciul de asistență pentru clienți Verizon următoarele informații: IMEI și ID-ul cardului SIM (ICCID)2. Reprezentantul de la serviciul de asistență pentru clienți Verizon vă va ghida prin pașii necesari2.

Activarea eSIM-ului

Pentru a activa eSIM-ul pe telefonul dvs. Motorola RAZR, trebuie să scanați codul QR4. Iată cum puteți face acest lucru: conectați-vă la Wi-Fi, mergeți la Setări > Rețea și internet > Rețea mobilă > Avansat > Operator, selectați Adăugați operator, utilizați camera pentru a scana codul QR de pe cardul dvs. eSIM. Cititorul de coduri QR încorporat în telefonul dvs. RAZR va recunoaște codul dvs. unic. Odată recunoscut, tot ce aveți nevoie pentru a utiliza eSIM-ul dvs. se va descărca în siguranță automat4.

Configurarea inițială a telefonului

După ce ați activat eSIM-ul, puteți finaliza configurarea inițială a telefonului dvs. Motorola RAZR. Dacă ați sărit peste configurarea inițială și ați ajuns la ecranul de pornire, mergeți la „Setări” -> „Rețea și internet” -> Schimbați SIM-ul activ -> Selectați eSIM și confirmați3. Felicitări pentru achiziționarea noului dvs. RAZR. Pașii pentru a activa noul dvs. RAZR vor varia în funcție de operatorul dvs. de telefonie mobilă3.