Thursday, February 29th, 2024

Cel mai interesant laptop Microsoft în ani de zile: Surface Laptop Studio și de ce merită o continuare

Surface Laptop Studio este cel mai interesant laptop al companiei Microsoft în ultimii ani și sperăm să vadă o continuare. Există o șansă decentă să vedem unul săptămâna viitoare, când Microsoft va găzdui un eveniment joi (21 septembrie) pentru a discuta despre noi evoluții în unele dintre diviziile sale, în special în afacerea Surface1.

Zvonuri și scurgeri de specificații despre Surface Laptop Studio 2

Din fericire pentru noi, am văzut deja unele zvonuri și scurgeri de specificații care sugerează că Microsoft va dezvălui un Surface Laptop Studio 2 în timpul evenimentului său Surface din 21 septembrie. Potrivit raportărilor de pe site-ul german WinFuture (bazate pe scurgeri de la comercianți) care au fost preluate de The Verge, Microsoft va dezvălui un Surface Laptop Studio 2 cu procesoare Intel Raptor Lake actualizate, GPU-uri Nvidia GeForce RTX 4000, mai multe porturi și mai multă memorie1.

De ce Surface Laptop Studio este atât de interesant

Designul Surface Laptop Studio combină elemente familiare și unice în același timp. La o privire superficială, pare a fi un laptop standard în formă de scoică. Similaritățile cu designul MacBook Pro de la Apple sunt incontestabile – colțurile rotunjite, dispunerea tastaturii și a trackpad-ului pe punte, chiar și dispunerea porturilor strigă Apple3. Cu toate acestea, în stilul tipic Surface, există ceva diferit atunci când te uiți mai atent. Deși poți folosi Laptop Studio ca un laptop standard, poți trage și ecranul în față pentru a-l aduce mai aproape de tine pentru interacțiune tactilă sau îl poți așeza plat pentru a scrie pe el ca pe o tabletă3. Laptop Studio are, de asemenea, un design mai robust și mai stabil decât laptopurile convertibile tipice cu balamale la 360 de grade și oferă opțiuni pentru componente mai puternice decât cele pe care le găsești de obicei într-un astfel de dispozitiv3.

Concluzie

Surface Laptop Studio este cel mai interesant laptop al companiei Microsoft în ani de zile și merită cu siguranță o continuare. Zvonurile și scurgerile de specificații despre Surface Laptop Studio 2 ne fac să fim entuziasmați în legătură cu ceea ce ar putea lansa Microsoft în această toamnă. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm mai multe detalii despre acest dispozitiv în viitorul apropiat1.