Wednesday, February 21st, 2024

Cât va costa Samsung S24 Ultra?

Samsung S24 Ultra, ultimul model de smartphone lansat de gigantul tehnologic, a ajuns și pe piața din România. Acesta este disponibil în variante de 8GB RAM și 128GB sau 256GB de stocare, cu un preț de pornire de la 5,900 lei12.

Samsung S24 Ultra se remarcă prin specificațiile sale impresionante. Acesta vine cu un ecran de 7.1 inch, o baterie de 7300mAh cu încărcare rapidă și o cameră quad de 200MP3. În plus, telefonul este disponibil în culorile Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink și Cosmic White3.

În ciuda prețului său destul de ridicat, Samsung S24 Ultra oferă o serie de caracteristici de top care îl fac o opțiune atractivă pentru cei care caută un smartphone de înaltă performanță.

Întrebări frecvente

1. Cât costă Samsung S24 Ultra în România?

Samsung S24 Ultra are un preț de pornire de la 5,900 lei în România12.

2. Ce specificații are Samsung S24 Ultra?

Samsung S24 Ultra vine cu un ecran de 7.1 inch, o baterie de 7300mAh cu încărcare rapidă și o cameră quad de 200MP3.

3. În ce culori este disponibil Samsung S24 Ultra?

Samsung S24 Ultra este disponibil în culorile Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink și Cosmic White3.

Explicații termeni

RAM: Memoria cu acces aleatoriu (RAM) este un tip de memorie de calculator care este utilizată pentru a stoca datele și codul mașinii în curs de procesare.

Stocare: Stocarea se referă la spațiul disponibil pe un dispozitiv pentru a salva fișiere, aplicații, imagini și videoclipuri.

MP: Megapixelii (MP) sunt unitatea de măsură pentru rezoluția unei camere. Cu cât numărul de megapixeli este mai mare, cu atât calitatea imaginii este mai bună.

mAh: miliamperi-oră (mAh) este o unitate de măsură pentru capacitatea bateriei. Cu cât numărul de mAh este mai mare, cu atât durata de viață a bateriei este mai lungă.

Încărcare rapidă: Încărcarea rapidă este o tehnologie care permite bateriei unui dispozitiv să se încarce mai repede decât încărcarea standard.