Friday, December 8th, 2023

Care sunt noile caracteristici ale iPhone 16?

În lumea tehnologiei în continuă schimbare, iPhone 16 aduce o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi care îmbogățesc experiența utilizatorilor. Acestea includ personalizarea ecranului de blocare, îmbunătățiri ale securității și noi modalități de comunicare și partajare.

Personalizarea ecranului de blocare

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale iPhone 16 este personalizarea ecranului de blocare. Utilizatorii pot acum să-și personalizeze ecranul de blocare cu o varietate de opțiuni, inclusiv schimbarea stilului și culorii fontului, precum și alocarea unui loc special pentru data și ora. În plus, subiecții fotografiilor sunt afișați dinamic în fața orei pentru a face subiectul fotografiei să iasă în evidență1. De asemenea, iOS 16 sugerează inteligent fotografii din biblioteca dvs. care arată bine pe ecranul de blocare1.

Îmbunătățiri de securitate

iPhone 16 aduce și îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește securitatea. Albumele Hidden și Recently Deleted sunt acum blocate în mod implicit și pot fi deblocate folosind metoda de autentificare a iPhone-ului dvs.: Face ID, Touch ID sau codul dvs. de acces1. Aceste îmbunătățiri de securitate pot fi aplicate automat între actualizările standard de software1.

Noi modalități de comunicare și partajare

iPhone 16 introduce și noi modalități de comunicare și partajare. De exemplu, utilizatorii pot acum să-și personalizeze ecranul de blocare, să păstreze fotografiile de familie în biblioteca de fotografii partajată iCloud, să retragă mesajele trimise, să programeze mailuri și să descopere mai multe cu Live Text și Visual Look Up2. În plus, iPhone 16 introduce suport pentru bypassing CAPTCHAs în aplicațiile și site-urile web suportate3.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile remarcabile ale iPhone 16. Cu toate acestea, există multe alte caracteristici și îmbunătățiri care fac din acest dispozitiv o alegere excelentă pentru oricine caută un smartphone de ultimă generație.