Wednesday, February 21st, 2024

Am obținut acest dispozitiv inteligent pentru casă Samsung cu doar 1 dolar și tu poți face la fel

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, dispozitivele inteligente pentru casă devin din ce în ce mai accesibile și mai ușor de utilizat. Un exemplu recent este oferta incredibilă pentru Samsung SmartThings Station, pe care o puteți obține cu doar 1 dolar în cadrul evenimentului Discover Samsung1.

Cum să profitați de această ofertă

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să acționați rapid, deoarece evenimentul Discover Samsung se încheie duminică, 17 septembrie1. În fiecare zi a evenimentului, compania Samsung oferă un număr limitat de coduri promoționale pe care le puteți utiliza pentru a obține Samsung SmartThings Station cu doar un dolar (plus taxe) în timpul finalizării comenzii1. Având în vedere că dispozitivul inteligent pentru casă se vinde în mod normal cu 79,99 dolari, aceasta este o ofertă cu adevărat extraordinară1.

Funcționalități Samsung SmartThings Station

Samsung SmartThings Station vă permite să controlați aproape totul în casa dvs. inteligentă, de la lumini până la televizor și multe altele1. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a crea presetări personalizate pentru casa dvs., cum ar fi un “mod de noapte” personalizabil care atenuează automat luminile, blochează ușa și ajustează temperatura în funcție de programul pe care îl creați1. Samsung SmartThings Station este compatibil cu o gamă largă de dispozitive inteligente, inclusiv cele care funcționează cu protocoalele ZigBee și Z-Wave10.

Dacă doriți să vă extindeți ecosistemul de dispozitive inteligente pentru casă, Samsung SmartThings Station este o opțiune excelentă pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența în casă. Profitați de această ofertă limitată în timp și transformați-vă casa într-un spațiu inteligent și conectat.