Monday, October 2nd, 2023

Actualizare PS5: caracteristici îmbunătățite de accesibilitate, audio și sociale

Odată cu sezonul sărbătorilor și lansarea unei noi serii de jocuri captivante, astăzi suntem încântați să lansăm o actualizare complet nouă a software-ului de sistem PS5 la nivel global. Această actualizare include o serie de caracteristici din cea mai recentă versiune beta a PS5, precum și unele îmbunătățiri care vor fi aduse aplicației PS în următoarele săptămâni1. Iată principalele noutăți:

Caracteristici noi de accesibilitate

  • Suport pentru PS Remote Play pe mai multe dispozitive Android, oferind noi opțiuni pentru a transmite jocurile PlayStation preferate1.
  • Utilizarea unui al doilea controler DualSense pentru asistență1.

Opțiuni audio îmbunătățite

  • Noi opțiuni audio care permit utilizarea 3D Audio alimentat de Tempest 3D AudioTech pe dispozitive HDMI compatibile cu Dolby Atmos1.

Caracteristici sociale îmbunătățite

  • Noi modalități de a vă conecta cu alți jucători și de a personaliza sesiunile multiplayer1.
  • Suport pentru SSD-uri M.2 de capacitate mai mare (până la 8TB) 1.

Îmbunătățiri aduse aplicației PS

  • Ulterior în această lună, vom lansa treptat și câteva caracteristici noi pentru aplicația PS, la nivel global, pe iOS și Android1.
  • La fel ca în cazul actualizărilor consolei PS5, veți putea reacționa la mesaje cu emoji-uri și veți putea vedea o previzualizare a ecranului partajat al cuiva înainte de a vă alătura petrecerii în aplicația PS1.

Această actualizare a fost posibilă datorită sprijinului acordat de participanții la beta și include o serie de caracteristici anunțate anterior care au făcut parte din versiunea beta1. Actualizarea va fi lansată la nivel global, aducând îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește accesibilitatea, opțiunile audio și caracteristicile sociale ale consolei PS5235.

Cu aceste noi caracteristici și îmbunătățiri, experiența de joc pe PlayStation 5 va deveni și mai captivantă și imersivă pentru jucători. Actualizarea software-ului de sistem PS5 demonstrează angajamentul continuu al Sony de a îmbunătăți și dezvolta platforma, asigurându-se că rămâne relevantă și atractivă pentru utilizatorii săi.