DESPRE NOI

Reper.md este un site axat pe știri locale (în raza mun. Bălți), de tip generalist. Domeniul abordat este preponderent social, dar și cultural, politic, economic.
Portalul a fost inițiat în anul 2018, de 3 studenți ai Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, în cadrul proiectului lansat de Asociația Presei Independente „Start-up-uri în media online”.
Acest proiect a fost finanțat de Ambasada Marii Britanii la Chișinău. Scopul proiectului: diversificarea surselor de informare independente pentru localitățile regionale prin susținerea a 5 start-up-uri în domeniul media on-line în patru regiuni de dezvoltare ale Republicii Moldova.
Echipa „Reper” a participat la un program cu 5 sesiuni de formare tematică și 4 ateliere de lucru, dar și un program de mentorat cu directorul unimedia.info, Cristian Jardan.
Misiunea noastră: informăm corect și echidistant, în limba română și rusă despre tot ce se întâmplă în municipiul Bălți. Reper.md a semnat pe 16 iunie 2018 Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova, asumându-și public respectarea principiilor etice și profesionale.

  • REPER este un site de știri independent
  • REPER nu este afiliat cu nici un partid politic, figuri politice sau agenții de stat
  • REPER este dedicat misiunii sale de a informa cititorii în mod echidistant despre evenimentele din Bălți și din țară.

Contacte:

Redacția REPER: (+373) 677-51-771

Publicitate: (+373) 677-51-771

Web: www.reper.md

Email: reperbalti@gmail.com

Google+ Linkedin