USARB a intrat în top 5 universități din țară

USARB a intrat în top 5 universități din țară

USARB s-a poziționat pe locul 5 în topul instituțiilor de învățământ din țară, conform ediției din iulie 2019 a clasamentului mondial Ranking Web of Universities (Webometrics)Primul loc în acest clasament îl ocupă Universitatea de Stat din Moldova. 

Universitatea „Alecu Russo” din Bălți se află pe locul 5 în top 26 instituții de învățământ superior din Republica Moldova. La nivel mondial, universitatea din Bălți ocupă locul 10505.

 

Universitatea de Stat din Moldova (USM) este liderul clasamentului instituțiilor de învățământ superior din țară, urmată de Universitatea Tehnică a Moldovei, iar pe locul trei se află Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Raportul Ranking Web of Universities din iulie 2019 a fost elaborat în baza evaluării a circa 27 mii de instituţii de învăţământ superior din întreaga lume, inclusiv 26 universități din Republica Moldova.

Webometrics este un clasament realizat de Cybermetrics Lab din cadrul Consiliului Superior pentru Cercetări Ştiinţifice din Spania, începând cu anul 2004.

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*