Renato Usatîi revine la Primăria Bălți de 1 august

Renato Usatîi revine la Primăria Bălți de 1 august

Liderul Partidului Nostru, fostul primar al orașului Bălți, Renato Usatîi va deveni consilier al actualului primar de Bălți, Nicolai Grigorișin.

Usatîi a anunțat acest lucru la o întâlnire cu activiștii formațiunii din Bălți, transmite moldova.org„Mă voi angaja în calitate de consilier al primarului. Nicolai Grigorișin a fost de acord să-mi semneze cererea și să mă primească în calitate de consilier de pe 1 august”, a spus Usatîi.

Politicianul a menționat că astfel ar putea să-l ajute pe Grigorișin în rezolvarea problemelor urbane. „Știu cât de grea e munca, fizic nu le reușești pe toate. Nicolai Grigorișin va face munca în birou, iar eu pe teren. Mă mândresc pentru că doi ani la rând Bălțiul are cea mai transparentă primărie. Mie mi-au desenat fel de fel de dosare, dar niciunul care să țină de anumite ilegalități la Bălți”, a declarat Renato Usatîi.

El a menționat că în calitate de consilier al primarului își propune să ajute întrepriderile municipale care se confruntă cu probleme, iar pentru început vrea să se întâlnească cu angajații de la drumuri și spații verzi.

Renato Usatîi a fost primarul municipiului Bălți în perioada iulie 2015 – februarie 2018.

Din vara anului 2016 Usatîi se afla la Moscova. La scurt timp după plecarea sa, pe numele său a fost emis un mandat de căutare internațională, acesta fiind acuzat că ar fi comandat asasinarea bancherului rus Gherman Gorbunțov.

În februarie 2018, Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar de Bălți, iar fotoliul său a fost preluat de colegul său de partid Nicolai Grigorișin, în urma alegerilor locale noi.

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*