O consilieră municipală anunță că părăsește „Partidul Nostru”

O consilieră municipală anunță că părăsește „Partidul Nostru”

Renata Grădinaru, consilieră municipală în CM Bălți a anunțat că părăsește „Partidul Nostru” condus de Renato Usatîi. Grădinaru va activa în calitate de consilieră independentă. Aceasta susține că deciziile fracțiunii partidului nu o reprezintă.

Anunțul a fost făcut astăzi, pe pagina de facebook a consilierei.

În declarația publicată Renata Grădinaru mulțumește colegilor de partid pentru oportunitățile oferite, dar se arată îngrijorată de deciziile netransparente luate de aceștia:

„În ultima perioadă, unii colegi de fracțiune au acționat mai mult în interes personal, decât comunitar, iar în cadrul ultimelor 2 ședințe ale Consiliului municipal au încercat să mă intimideze, să mă atace personal, doar pentru că propuneam inițiative în interesul locuitorilor mun. Bălți. Probabil, acest fapt i-a deranjat pe alocuri, deoarece or fi având ei alte scopuri ascunse, ce nu țin de dezvoltarea municipiului”.

Prieteni,Am considerat întotdeauna că politicienii și administrația sunt cei care se află în slujba cetățeanului și nu…

Posted by Рената Грэдинару, муниципальный советник, г. Бельцы on Friday, July 26, 2019

 

Consiliera spune că va continua să apere și să promoveze exclusiv interesele cetățenilor și ale orașului, indiferent de greutățile și piedicile ce îi vor fi puse.

Renata Grădinaru activează în Consiliul Municipal Bălți din 2015.

 

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*