Un bărbat din Bălți s-a sinucis după o ceartă cu iubita sa

Un bărbat din Bălți s-a sinucis după o ceartă cu iubita sa

Un bărbat din Bălți s-a sinucis după o ceartă cu iubita sa. Vecinii au chemat polița ieri-noapte, când din locuință a început a se face simțit un miros înțepător. Potrivit estimărilor, din momentul decesului trecuseră circa trei zile, transmite deschide.md.

Descoperirea macabră a avut loc ieri, 25 iunie, în jurul orei 23:00. Bărbatul ar fi zăcut acolo de mai bine de trei zile. Medicii legiști, care au examinat cadavrul la fața locului, nu au depistat semne de moarte violentă, ceea ce-i face pe polițiști să creadă că este vorba despre un caz de suicid.

Vecinii bărbatului au solicitat intervenția poliției, după ce au simțit un miros neplăcut în scara blocului. După ce au intrat în apartament, într-o cameră a fost găsit spânzurat cadavrul bărbatului. La fața locului a fost chemată și concubina acestuia, care le-a povestit oamenilor legii că, acum trei zile, între ea și victimă, s-a iscat un conflict, în urma căruia ea și-a strâns lucrurile și a plecat”, a spus Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Bălți pentru deschide.md.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru a se stabili motivele care l-au determinat pe bărbat să-și pună capăt zilelor.

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*