IT Forum 2019 va avea loc, în premieră, la Bălți

IT Forum 2019 va avea loc, în premieră, la Bălți

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 mai, începind cu ora 9:30, în incinta Sălii Polivalente a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți. 

Consiliul pentru Dezvoltarea Strategică Instituțională (CDSI) al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB) și Universitatea din Bălți în parteneriat cu Consiliile raionale din zona de nord a Republicii Moldova, Asociația Absolvenților Antreprenori ai USARB și mai multe companii din domeniul IT organizează, în premieră, primul forum în domeniul tehnologiei informației – Bălți IT Forum 2019.

Evenimentul va reuni peste 200 de participanţi din nordul Republicii Moldova: reprezentanți ai mediului de afaceri din domeniul IT; cadre didactice și științifico-didactice, studenți și elevi de la instituțiile de învățământ preuniversitar, profesional tehnic și universitar din zona de nord a republicii; experți IT și jurnaliști.

Organizatorii Bălți IT Forum 2019 își propun să cointereseze absolvenții instituțiilor de învățământ preuniversitar și profesional tehnic privind o eventuală carieră de specialist IT la Bălți, să prezinte realizările USARB în domeniului IT și colaborarea Universității din Bălți cu mai multe companii din domeniul IT și să ofere publicului interesat informații relevante despre aportul USARB la dezvoltarea domeniul IT în zona de nord a Republicii Moldova. Totodată, în cadrul evenimentului vor fi lansate discuții cu referire la aprofundarea colaborării USARB cu un șir de companii din domeniul IT.

 

foto: Annie Spratt

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*