Câinii fără stăpân sunt otrăviți la Bălți

Câinii fără stăpân sunt otrăviți la Bălți

În grupul de facebook al azilului temporar de câini au apărut imagini video șocante ale suferințelor unui câine otrăvit. Acesta a fost găsit ieri, în regiunea Steluța de niște tineri care au făcut tot posibilul ca să-l salveze. Astăzi a fost publicat un video în care animalul a decedat. 

În video se observă că animalul suferă în urma otrăvirii. Autoarea postării promite o recompensă de 1000 de lei oamenilor care dețin vreo informație cu privire la cei care au recurs la așa metode inumane.

Atenție, imagini care pot afecta emoțional!

Очередная отравленная собака район Стелуца.Спасибо детям.которые сообщили и бегали в аптеку за лекарством Полиция не отреагировала ни как .Час боролись за жизнь собаки.вроде стало лучше.но что выживет гарантии нет.Собак травят как раньше с молчаливого согласия примарии Причем первыми страдают самые безобидные .За достоверную информацию о той организации и людях .которые занялись этим гадким делом заплачу 1000 лей

Опубликовано Людмилой Урекяну Четверг, 18 апреля 2019 г.

Toate încercările de a-l salva au eșuat. Astăzi a fost publicat un video cu cadavrul acestuia în care se observă urme ale otrăvirii.

Опубликовано Людмилой Урекяну Четверг, 18 апреля 2019 г.

Autoritățile locale, deocamdată, nu au venit cu o reacție în marginea acestui caz.

Amintim că torturarea animalelor în R. Moldova este pedepsită penal. Astfel, persoanele care au cauzat mutilarea sau moartea animalelor vor fi sancționate cu o amendă în mărime de la 25 000 de lei la 37 500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 100 la 180 de ore, sau cu închisoare de până la un an.

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*