O artistă make-up din Bălți a susținut masterclass-uri în cadrul Expo Beauty 2019

O artistă make-up din Bălți a susținut masterclass-uri în cadrul Expo Beauty 2019

Astăzi, 3 martie, este ultima zi de Expo Beauty 2019 în Chișinău, care se desfășoară ca și în fiecare an la C.I.E. Moldexpo. Printre profesioniștii din industria esteticii exterioare care se întrunesc în cadrul expoziției se află și o artistă make-up din Bălți. Este vorba de Rodica Mereniuc care susține mai multe masterclass-uri la Expo Beauty 2019 în Chișinău.

Expoziția Beauty, care a început din 28 februarie, reunește profesioniști din industria esteticii exterioare din țară și de peste hotare, care vin să se inspire din noile tendințe în materie de frumusețe, să-și împărtășească experiențe, să se familiarizeze cu noile apariții pe piață. Iar cel mai important lucru este dorința de a ajuta femeile să iasă în evidenţă, să se încarce cu energia și buna dispoziție de primăvară.

Expoziția cuprinde trei pavilioane expoziționale, pe care circa 160 de participanți din Moldova, Italia, România, Rusia, Turcia și Ucraina își prezintă frumusețea și crearea imaginii unice.

Profesioniștii din industria frumuseții și simplii vizitatori ai expoziției BEAUTY-2019 pot testa, compara și cumpăra produse cosmetice, pentru îngrijirea pielii și a corpului, produse decorative, produse de machiaj și accesorii. 

Printre profesioniștii din industria esteticii exterioare care se întrunesc în cadrul expoziției se află și o artistă make-up din Bălți. Este vorba de Rodica Mereniuc care susține mai multe masterclass-uri la Expo Beauty 2019 în Chișinău.

După mine, în a treia zi de expoziție, în care am susținut și două masterclass-uri cu produse cosmetice Inglot, au fost vizitatori într-un număr destul de mare. Am avut parte de un public foarte activ, care, pe parcursul masterclass-urilor adresau multe întrebări, iar noi, reprezentanții Inglot, cu o deosebită plăcere ofeream consultațiile necesare. Cât despre vânzări pot spune că produsele noastre s-au vândut la fel de bine, fiind de o calitate înaltă și adaptate la necesitățile și preferințele clientelor noastre. Au fost și reduceri pe măsura așteptărilor, efectiv produsele Inglot au putut fi achiziționate la prețuri destul de convenabile, susține Rodica Mereniuc, make-up artista.

 

Companiile S.C. Belar-Grup, Holy Land Cosmetics, Prof Med Beauty SRL, Zeitun Cosmetics SRL, Ghizela S.R.L. Cosmotrade S.R.L.,  Alter Ego-Med S.R.L., Tribestar Invest SRL, Daria Room, Mavicomex SRL și altele vă vor ajuta să alegeți cosmeticele profesionale potrivite, iar Vizaje-Nica S.R.L., Bellevie S.R.L., Makeup S.R.L., Medix S.R.L., S.C. Tapio BLU S.R.L., Beauty For Life S.R.L., Inko Grup SRL, Nyx Cosmetic, Rubirouse Group SRL, SC Rowe SRL și altele vin cu sfaturi utile în materie de make-up și de obținere a unor efecte vizuale neașteptate prin prisma unor masterclass-uri.

În ultima zi de expoziție, profitați de reduceri și oferte speciale de la companiile participante. Amintim că anul acesta, Expo Beauty este la ce-a de-a XXII-a ediție.

 

autoare: Irina Iepure

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*