Echipa ASUSARB a prezentat raportul de activitate pentru anul 2018

Echipa ASUSARB a prezentat raportul de activitate pentru anul 2018

Astăzi, echipa Autoguvernării Studențești a Universității de Stat „Alecu Russo” a prezentat raportul de activitate pentru anul 2018. La eveniment au participat rectorul USARB, Natalia Gașițoi, vicepreședintele Consiliului de Dezvoltare Strategică Instituțională USARB, Ion Bodrug. De asemenea, la eveniment au fost prezenți studenții USARB, elevii Liceului Republican „Ion Creangă” din Bălți. 

Natalia Gașițoi, rectorul USARB a afirmat că ASUSARB este una din structurile reprezentative ale USARB, care a reușit să impresioneze prin profesionalism, unitate și atitudine din partea studenților. 

Vicepreședintele Consiliului de Dezvoltare Strategică Instituțională USARB, Ion Bodrug a specificat cât de importante sunt evenimentele organizate de ASUSARB în vederea creșterii nivelului de studii și activism civic în rândul studenților de la Bălți.

Echipa ASUSARB care a prezentat raportul de activitate a fost alcătuită din:
1. Victor Grigor – președintele ASUSARB;
2. Iana Doțiuc – vicepreședinte ASUSARB, redactor șef al revistei studențești „Viață Studențească”;
3. Cătălin Lupașcu – decan studențesc al Facultății de Drept și Științe Sociale;
4. Veronica Gușan – directorul Centrului Științific ASUSARB;
5. Saida Guțu – decan studențesc al Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Arte.

Președintele ASUSARB, Victor Grigor a specificat că un obiectiv importat care a fost atins în 2018 este internaționalizarea ASUSARB, care s-a realizat prin semnarea mai multor acorduri de colaborare cu alte organizații studențești din țară și de peste hotare, participarea în cadrul a 2 proiecte transfrontaliere, organizate cu suportul UE.

Dacă universitățile din străinătate strălucesc datorită sticlei din care sunt construite, atunci, USARB se poate mândri cu mințele strălucite a studenților săi”, a mai afirmat în discursul său, Victor Grigor, președintele ASUSARB.

Textul raportului va fi publicat pe pagina web a ASUSARB, fiind anexat și planul de acțiuni pentru 2019.

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*