Candidat la funcția de deputat în Parlamentul RM Serghei Rubțov

Candidat la funcția de deputat în Parlamentul RM Serghei Rubțov

Serghei Rubțov este candidatul din partea Partidului Comuniștilor la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, pe circumscripția uninominală nr. 10. Rubțov este prim-secretar al Comitetului Central al PCRM. 

Biografia

 

Venituri și averi

Conform declarației de avere depusă de Rubțov la CEC, în perioada 2017-2018, suma venitului din salariu de la Comitetul Central al Partidului Comuniștilor constituie 149.248,48 lei.

Familia candidatului comunist deține un automobil de model „Peugeot 307”, cote părți în mai multe terenuri, dar și cote părți în două apartamente, într-o vilă, și în alte bunuri imobile, scrie zdg.md.

Comuniștii spun că vor să stopeze procesul de distrugere a R. Moldova și că își asumă răspunderea pentru țară. În manifestul lor, comuniștii afirmă că au drept priorități eliberarea instituțiilor de stat de uzurpatori, lupta împotriva corupției, crearea de noi locuri de muncă, stabilirea unei politici externe care presupune relații bune cu toate țările, având însă la bază interesul național al R. Moldova.

Alegerile parlamentare vor avea loc în data de 24 februarie.

Află AICI în ce secție și pe ce circumscripție vei vota.

 

foto: comunist.md

autoare: Iana Cornilov

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*