Candidat la funcția de deputat în Parlamentul RM Pavel Verejanu

Candidat la funcția de deputat în Parlamentul RM Pavel Verejanu

Pavel Verejanu este candidatul din partea Partidului „Șor” la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, pe circumscripția uninominală nr. 10. Verejanu deține funcția de consilier municipal în Primăria mun. Orhei.

Biografia

 

Venituri și averi

Conform declarației de avere, depusă de Verejanu la CEC, suma venitului din salariul ridicat de la Partidul „Șor” a constituit 12.683,65 lei. La ziua sa de naștere a primit în numerar 25.400 lei. Verejanu declară un venit de 24.600 lei obținuți la ziua de naștere a copiilor. Sunt declarați banii soției, obținuți cu ocazia zilei de naștere – 19.600 lei, o sumă primită din Italia – 45.250 euro. De asemenea, persoanele aflate la întreținere în familia Verejanu au primit cu ocazia zilelor de naștere câte 30.000 lei și 27.500 lei.

Din categoria bunurilor imobile este declarat un teren intravilan (0,0653 ha), dobândit în 2007 în valoare de 1843 lei. În anul 2008, familiei Verejanu i-a fost donat un apartament (101,8 m.p.) în valoare de 544.753 lei. Familia Verejanu deține două conturi bancare în care sunt păstrați circa 30.000 euro. Verejanu deține 34% din capitalul social al companiei SRL „Comparty & Co”.

 

Activitatea partinică

Făcând parte din echipa lui Ilan Șor în cadrul alegerilor locale din iunie 2015, devine consilier municipal și președinte al fracțiunii majoritare „Pentru Orhei” din consiliul municipal Orhei, scrie alege2019.md.

În 2016, în cadrul campaniei electorale prezidențiale, Pavel Verejanu a fost şeful staff-ului electoral al candidatei Inna Popenco, reprezentând Mișcarea Ravnopravie (redenumită ulterior în PP Șor).

În decembrie 2017, este numit președinte al Asociației Obștești „Pentru Orhei”, care a realizat mai multe proiecte de infrastructură și sociale pe teritoriul mun. Orhei.

În mai 2018, Pavel Verejanu a fost candidatul PP Șor la funcția de primar al mun. Bălți, obținând 5.76% din voturi.

La 2 iulie 2018, Pavel Verejanu a fost desemnat Reprezentant Împuternicit al PP „Șor” în mun. Bălți.

Partidul Politic „Șor” își propune mai multe proiecte de dezvoltare ale localităților, printre care și crearea colhozurilor moderne în satele din țară. Vezi programul politic al partidului „Șor” în domeniul economic aici.

Alegerile parlamentare vor avea loc în data de 24 februarie.

Află AICI în ce secție și pe ce circumscripție vei vota.

 

foto: facebook.com/ Pavel Verejanu

autoare: Iana Cornilov

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*