Autospeciala din care un bărbat ar fi sustras motorină aparține SA „Drumuri Bălți”, și nu ÎM „DRCD”

Autospeciala din care un bărbat ar fi sustras motorină aparține SA „Drumuri Bălți”, și nu ÎM „DRCD”

Ieri, pe 23 ianuarie, reper.md a publicat informația despre un bărbat care a sustras motorină din autospeciala de deszăpezire. În articolul dat am menționat că el ar fi lucrătorul ÎM „DRCD”. Această concluzie a fost dedusă din faptul că responsabilitățile de curățare ale drumurilor țin de ÎM „DRCD”. Esp.md scrie că tractorul aparține S.A. „Drumuri Bălți”, și nu ÎM „DRCD”.

Administratorul S.A „Drumuri Bălţi” Nicolae Teodorescu a zis pentru SP că de fapt totul nu a mers așa cum susține autorul videoului: „Nu este vorba despre furt de motorină acolo, iar mecanicul a efectuat operațiunea obișnuită de golire a combustibilului din rezervorul de rezervă în rezervorul principal.”

Totul a fost făcut cu permisiunea conducerii. Apoi, un trecător cu un telefon apare și începe să strige că el fură combustibilul. Operatorul mașinii a încercat să-i explice în limba rusă că nu mai avea motorină, iar celălalt striga în limba română. Apoi omul nostru a pus cutia în cabină și a mers la bază pentru a raporta situația”, a explicat Nicolae Teodorescu.

Dezmințim informația precum că bărbatul ar fi lucrătorul ÎM „DRCD” Bălți. Redacția reper.md aduce scuze publice ÎM „DRCD”.

 

foto simbol: utilajeagro.ro

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*