Un nou dosar penal pe numele lui Usatîi. De ce este acuzat liderul PN

Un nou dosar penal pe numele lui Usatîi. De ce este acuzat liderul PN

Ex-primarul de Bălți, Renato Usatîi, ar putea fi din nou dat în căutare internațională, scrie unimedia.info. În cadrul unei conferințe de presă, membrii Partidului Nostru au declarat că procurorii au deschis un nou dosar penal fiind învinuit de organizarea unei scheme frauduloase de introducerea unei sume impunătoare de bani în Republica Moldova din Federația Rusă.

Potrivit declarațiilor membrilor formațiunii la data de 27 decembrie 2018 pe numele lui Renato Usatîi a fost deschis un nou dosar penal fiind învinuit de organizarea unei scheme frauduloase de introducerea unei sume impunătoare de bani în Republica Moldova din Federația Rusă.

Organele noastre de drept nu au nimic moral, dar se recurge la orice pentru a se intenta dosare penale”, a declarat Elena Grițco.

În acest sens, Partidul Nostru susține că Guvernarea face tot posibilul ca Renato Usatîi să fie extrădat în Republica Moldova și să fie arestat pentru ca acesta să nu poată participa în alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

La momentul actual, Renato Usatîi se află în Europa pentru tratament, deoarece ar avea probleme grave de sănătate.


 

 

foto: privesc.eu

Google+ Linkedin

Un comentariu

  • Vadim

    Un om cu o viață criminala și legăturile lui cu gruparea criminală ”solentscaia bratva” de mult trebuia să stea la dubă. Doar in Moldova poți vedea că un criminal de talie mondială să se plimbe bine merci la libertate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*