Stas Mihailov va cânta la Bălți pentru Partidul Șor

Stas Mihailov va cânta la Bălți pentru Partidul Șor

Astăzi, în piața centrală din Bălți, la 20:00 va evolua cântărețul rus Stas Mihailov. Organizatorul concertului este Partidul Șor, condus de Ilan Șor, condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul fraudelor de la Banca de Economii.

Acest anunț a fost făcut într-un video postat pe pagina de facebook a partidului Șor. Stas Mihailov va cânta la Comrat și Bălți. Potrivit spotului, artistul urmează să urce în scena de la Comrat la ora 17:00, iar la 20:00 – la Bălți.

Концерты Стаса Михайлова

Незабываемый подарок для Бельц и Комрата!Концерты Стаса Михайлова!2 января, ровно в 17-00, впервые на центральной площади Комрата и в 20:00 – на центральной площади Бельц, выступит непревзойденный и любимый миллионами Стас Михайлов.Начнем новый год с настоящего праздника!Партнер мероприятия Политическая Партия «ШОР»

Опубликовано Partidul ȘOR Вторник, 1 января 2019 г.

 

Serviciul de presă al Partidului Șor a declarat pentru protv.md că nu este vorba despre un concert electoral, dar de un cadou din partea formațiunii. Recent, Mihailov a cântat pe scena de la Orhei, la inaugurarea târgului de Crăciun.

Anterior, Stas Mihailov a mai cântat la Bălți. Concertul a fost organizat de liderul Partidului Nostru, fostul primar al municipiului, Renato Usatîi.

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*