Candidații din partea PD pentru circumscripțiile electorale Bălți

Candidații din partea PD pentru circumscripțiile electorale Bălți

După ce astăzi, 26 decembrie, PDM a publicat lista candidaților în circumscripţia naţională care vor participa la alegerile parlamentare, pe portalul deschide.md a apărut lista candidaților Partidului Democrat la funcția deputat pe circumscripțiile uninominale.

Astfel, pentru circumscripțiile electorale Bălți în listă se regăsesc consilierul municipal, Serghei Iordan și primarul satului Sadovoe, Serghei Buzurnîi.

Serghei Buzurnîi, primarul s. Sadovoe, va participa la alegeri pe circumscripția electorală Bălți nr. 9, din care face parte municipiul Bălți și localități din raionul Fălești.

Serghei Iordan, membru al PDM, consilier municipal, va candida pe circumscripția electorală Bălți nr. 10, care include o parte a municipiului Bălți și localități din raionul Sîngerei.

Alegerile parlamentare vor avea loc în data de 24 februarie 2019. În municipiul Bălți vor fi două circumscripții: nr. 9 care include o bună parte din municipiul Bălți, plus două sate din raionul învecinat, Fălești și nr. 10 — o parte a municipiului Bălți și r. Sîngerei.

 

foto: facebook.com/sergei.buzurnii

facebook.com/serghei.iordan

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*