Inspectoratul de Poliție Bălți a lansat un video cu ocazia celebrării zilei profesionale

Inspectoratul de Poliție Bălți a lansat un video cu ocazia celebrării zilei profesionale

Astăzi, 18 decembrie 2018, este marcată a 28-a aniversare a Poliției Naționale. Cu această ocazie, Inspectoratul de Poliție din Bălți a lansat un spot video pe facebook.

STIMAȚI COLEGI!Fie ca acestă zi să Vă inspire un plus de vigoare și curaj, iar liniștea și încrederea populației să Vă aducă satisfacția demnitații și cele mai frumoase împliniri .Vă dorim sănătate, fericire, pace ,bunăstare ,succes în serviciul de toate zilele, avint și perseverența în nobila și importanta activitate întru binele poporului!Pe viitor să obţineţi succese deosebite în importanta activitate pe care o desfăşuraţi. Să aveţi parte de multă putere de muncă, respectul cetatenilor, în slujba cărora vă aflati, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situatii..La multi ani dragi colegi! La mai mult și la mai mare!SĂ NE TRĂIȚI DOMNILOR POLIȚIŞTI!

Опубликовано IP Bălți Вторник, 18 декабря 2018 г.

 

Ministrul Afacerilor Interne al Republicii Moldova, Alexandru Jizdan, de asemenea a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj de felicitare, însoțit de un spot video:

Dedicat Poliției Naționale!

Poliția Națională a fost și este familia mea. Uniforma va rămâne mereu vestimentația care mă reprezintă, iar colegii mei polițiști sunt frații și surorile mele. Timp de 28 de ani Poliția din Republica Moldova a dovedit că poate rezista provocărilor, că poate să treacă prin schimbări mari, devenind mai bună, mai profesionistă, mai aproape de fiecare om.Sunt mândru de fiecare polițist care își îndeplinește misiunea cu devotament și dragoste de neam.Felicitări Poliției Naționale și Doamne ajută în tot ceea ce faceți!#ZiuaPolițieiNaționale #Ladatorie #ofițerii #MAIbuni

Опубликовано Alexandru Jizdan – Ministru al Afacerilor Interne Понедельник, 17 декабря 2018 г.

 

foto: facebook IP Bălți

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*