Candidații din partea PSRM pentru circumscripțiile electorale Bălți

Candidații din partea PSRM pentru circumscripțiile electorale Bălți

La mitingul socialiștilor de la Bălți din 20 octombrie au fost prezentate și susținute concomitent două candidaturi pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în calitate de candidați ai PSRM, scrie noi.md.

Pe circumscripția electorală Bălți nr. 9, din care face parte municipiul Bălți și localități din raionul Fălești, va participa la alegeri președintele organizației teritoriale, membrul Consiliului Republican al PSRM, consilier municipal – Alexandr Usatîi.

Pe circumscripția electorală Bălți nr. 10, care include o parte a municipiului Bălți și localități din raionul Sîngerei – deputatul și membru al Consiliului Republican al PSRM Alexandr Nesterovschii.

 „În Bălți, s-a consolidat o echipă excelentă a PSRM, atît Alexandr Usatîi, cît și Alexandr Nesterovschii cunosc foarte bine cu ce trăiește Bălțiul și localitățile raioanelor Fălești și Sîngerei, cu ce nevoi se confruntă locuitorii. Sunt convinsă, candidații noștri vor obține soluționarea problemelor localităților și a locuitorilor din circumscripțiile sale electorale, la nivel de parlament”, a spus președinta PSRM Zinaida Greceanîi.

Alegerile parlamentare vor avea loc în data de 24 februarie 2019. În municipiul Bălți vor fi două circumscripții: nr. 9 care include o bună parte din municipiul Bălți, plus două sate din raionul învecinat, Fălești și nr. 10 — o parte a municipiului Bălți și r. Sîngerei.

 

Autor infografice: Ştefan Grigoriţă

Foto: facebook.com/sergey.gramma

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*