Care sunt sectoarele din Bălți care vor fi supuse salubrizării în cadrul Zilei de Curățenie Globală?

Care sunt sectoarele din Bălți care vor fi supuse salubrizării în cadrul Zilei de Curățenie Globală?

La data de 15 septembrie 2018, echipa Hai Moldova, împreună cu mii de voluntari din toată țara, vor marca Ziua Globală a Curățeniei alături de alte 150 de țări. În această zi, organizatorii și voluntarii și-au propus să strângă deșeurile din parcuri, păduri, plaje și alte locuri publice, dar și să găsească soluții viabile în vederea gestionării deșeurilor în toată Moldova.

Toți cetățenii social activi din orașul Bălți sunt invitați să se implice în colectarea deșeurilor în următoarele sectoare ale orașului:

  1. Fâșia de protecție amplasată pe str. Decebal în spatele Colegiului de medicină și căminelor studențești;
  2. Teritoriul parcului eparhial;
  3. Fâșia de protecție amplasată vizavi de câmpurile ICC «Selecția», cartierul 8, începând cu str. B. Glavan și terminând fîșia de protecție a lacului «Ionescu»;
  4. Fâșia riverană a râului Răut pe porțiunea de sector începând de la podul de pe str. Ștefan cel Mare până la piața «Baidukov»;
  5. Sectorul de teren de pe str. Lesecico, începând cu str.Decebal până la str. Bulgară;
  6. Lacul orășenesc (pădure);
  7. Fâșia de protecție amplasată între str. Konev și Bulgară.

Lucrările de salubrizare vor începe la 9:30. Nu rămâne indiferent și fii alături de noi pe 15 septembrie 2018!


„Hai Moldova” este parte a mișcării globale „World Cleanup Day” (Ziua Globală a Curățeniei) care, în data de 15 septembrie 2018, are drept scop să mobilizeze 100 de milioane de oameni din 150 de țări pentru a strânge 500 de milioane de tone de gunoi din spațiile publice. În Moldova, echipa își propune să adune 100 000 de voluntari și să strângă 1400 tone de gunoi. Din 2011, de la apariția Hai Moldova, și până în 2017, mișcarea a reușit să mobilizeze peste 230 000 de oameni pentru a aduna deșeurile aruncate la nimereală. În total, voluntarii „Hai Moldova” au colectat din spațiile publice peste 15.000 tone de gunoi din 854 de localități. Mai multe informații găsiți aici: www.haimoldova.md. Proiect co-finanțat de Guvernul Suediei și Departamentul de Stat al SUA și susținut de AO Ecovisio.

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*