/foto, video/ Ei sunt cei mai buni! Șefii de promoție 2018 au fost decernați la USARB

/foto, video/ Ei sunt cei mai buni! Șefii de promoție 2018 au fost decernați la USARB

Joi, 14 iunie 2018, în incinta Universității de Stat ”Alecu Russo” din Bălți a fost organizat evenimentul ”Șef de promoție – 2018”, în cadrul căruia au fost decernați cei mai buni studenți ai universității. La eveniment au participat studenți, cadre didactice, rectorul USARB conf. univ., dr. Natalia Gașițoi, reprezentanții Zonei Economice Libere Bălți, vicepreședintele CDSI Ion Bodrug, decanii facultăților.

Șefii de promoție ai USARB 2018 sunt:

  • Daniela Trinca — șefă de promoție 2018 a Facultății de Litere

 

  • Victor Dinescu — șef de promoție 2018 a Facultății de Științe Reale, Economice și ale Mediului

 

  • Irina Paiul — șefă de promoție 2018 a Facultății Științe ale Educației, Psihologie și Arte

 

  • Mihaela Jumiga — șefă de promoție 2018 a Facultății de Drept și Științe Sociale

 

Natalia Gașițoi, rectorul USARB: „Este deja o tradiție, din 1996 universitatea anual își desemnează șefii de promoție, cei mai buni studenți ai facultăților noastre care s-au remarcat pe parcursul studiilor. În primul rând aș vrea să mulțumesc acelor cadre didactice care v-au fost alături, care au reușit să descopere acele calități pe care le aveți, acele predispoziții pe care le aveți pentru cercetare, acea dragoste pentru carte care astăzi posibil este o calitate mai rar întâlnită la noi în societate. Aș vrea să le mulțumesc mult pentru munca pe care au depus-o alături de Dvs”. De asemenea, Natalia Gașițoi i-a îndemnat pe studenți să-și continue studiile și să nu-și piardă curajul și încrederea.

 

Vicepreședintele CDSI, Ion Bodrug: „Sunteți cei mai buni! Ați demonstrat-o prin balul mediu pe care l-ați obținut, prin diplomele pe care le-ați primit de la diferite instituții. Vreau să spun că sunteți sau trebuie să fiți un exemplu pentru alți studenți și să-i motivați la asemenea acțiuni”.

 

Prorectorul pentru studii cu frecvenţă redusă și formare continuă, conf. univ., dr. Gheorghe Neagu a încurajat înmânarea diplomelor șefilor de promoție 2018 pentru succese remarcabile obținute pe parcursul anilor de studii, pentru implicarea activă în viața științifică a universității.

 

Șefii de promoție au adus cuvinte de mulțumire în adresa părinților, profesorilor, colegilor pentru susținere. Absolvenții au primit felicitări și cadouri din partea decanilor și profesorilor facultăților, câte o bicicletă din partea reprezentanților Zonei Economice Libere Bălți. La fel o bicicletă a fost adusă în dar și decanului Facultății de Litere, conf. univ., dr. Lilia Trinca, pentru că studenta facultății a obținut cea mai înaltă medie – 9,81.

Autor: Iana Cornilov

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*