/foto/ Fashion day la Bălți. Studentele specialității Design vestimentar industrial și-au prezentat creațiile la pinacoteca „Antioh Cantemir”

/foto/ Fashion day la Bălți. Studentele specialității Design vestimentar industrial și-au prezentat creațiile la pinacoteca „Antioh Cantemir”

Astazi, 2 mai 2018, în incinta pinacotecii „Antioh Cantemir” din oraşul Bălți a avut loc prezentarea colecției vestimentare a studenților anului 3 de la specialitatea Design vestimentar industrial de la Universitatea de Stat ”Alecu Russo” din Bălți.

Studenții specialității Design vestimentar industrial din cadrul USARB au dat start astăzi expoziției ”Alter Ego”. Evenimentul a fost organizat de doi lectori universitari: Aliona Arlet-Vovc și Natalia Pînzaru. La eveniment au fost prezenți oaspeți de onoare: profesorul universitar, dr. hab., Pavel Topală și Roman Florescu, critic de artă.

După prezentarea colecției, vizitatorii au avut parte de o surpriză. Printre modelele cu experiență, două fetițe au uimit publicul cu hainele lor naționale și cu mișcări de adevărate fashioniste. Oaspeții au avut parte și de o surpriză muzicală și dans. Cei doi tineri dansatori au adus cele mai frumoase mișcări de dans pe ritmuri de jazz.

Spre final, două foste studente ale acestei specialități au venit cu un cuvânt de felicitare și le-au urat actualilor studenți baftă și mult succes în continuare.

 

Autor: Mihaela Sîrbu

Foto: Maxim Briceag

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*