Și totuși, pe cine votăm?

Și totuși, pe cine votăm?

Întotdeauna a existat speranța că un nou an electoral va aduce schimbări spre bine. Dacă ar fi să fac referire la scena politică din orașul Bălți, ajung la concluzia următoare: candidații ”se bat” nu pentru a face ordine în oraș, dar pentru a profita de statutul de primar al Bălțiului.

După ce fostul primar, Renato Usatîi a amăgit bălțenii cu diferite concerte și promisiuni, acum a înaintat un nou candidat la postul de primar. Oare îi va reuși la fel încă odată?

Candidați sunt mulți, dar cine merită să câștige, cine va face față problemelor și va face ordine în oraș, rămâne de aflat.

Unul din candidați este favoritul pe rețele de socializare. Îi vor fi tot atât de fideli alegătorii în cursa electorală?

Eu cred că la conducere merită să vină acea persoană care ar face față tuturor problemelor cu care se confruntă orașul, mai ales cu sărăcia.

Recent, unimedia.info a realizat un vox în care a solicitat opinia bălțenilor în privința problemelor orașului și cine, în calitate de primar, le-ar putea soluționa.

video: unimedia.info

 

Autor: Mihaela Sîrbu

 

 

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*