Doina-Cristina Sprincean, cântăreața din Moldova care a reușit să combine muzica cu modellingul

Doina-Cristina Sprincean, cântăreața din Moldova care a reușit să combine muzica cu modellingul

Solista de muzică ușoară și populară, Doina-Cristina-Sprincean este originară din or. Glodeni. Încă din coplărie visul ei a fost să devină renumită în lumea întreagă. Obișnuită de mică cu un program strict și având o dorință arzătoare de a-și demonstra aptitudinile, Cristina și-a început cariera muzicală la Facultatea de Arte și Educație Artistică, în cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Pentru ea muzica devenise o izbucnire sufletească și o formă puternică de a-și demonstra marele talent. Tânăra cântăreață obține diplome și premii încă de pe treptele gimnaziale. S-a făcut renumită atât pe scenele din Moldova, cât și pe cele din alte țări, precum România, Italia, Grecia.

Turudurudu o steaa..🎤🎹🎹🎼🎼

A post shared by Doina-Chrisstina Sprin🕆 (@iamdoinna_chrisstina) on

Cristina face parte din formația Duet din Bălți, dar a avut o colaborare fructuoasă și cu Prestige Band din România.

Pe lângă faptul că este cântăreață, tânăra talentată mai este și fotomodel. La întrebarea cum a combinat Cristina muzica cu modellingul și ce ar alege între muzică și modă a răspuns:

„Combinația muzicii cu modellingul este una deosebită pentru mine și cu siguranță există o combinație între muzică si modelling. Este o artă să obții o ședință foto reușită sau să mergi pe un podium în care, la fel, este o artă să interpretezi o piesă și să inventezi o combinație din note muzicale care-ți intră în urechi si nu pleacă de acolo. Ambele lucruri le fac cu dragoste și depun pe deplin efort, doar pentru a-mi ieși totul perfect. Nu pot să fac o alegere între-între, pentru că ambele sunt importante și depun multă forță și pe deplină dorință. Sunt convinsă că atunci când iubești și faci ceea ce îți place și ceea ce îți aduce cel mai mult succes în viață le reușești pe ambele. Atât muzica, cât și modellingul sunt calea mea spre fericire și succes pentru care lucrez zi de zi și pentru care mă inspir și eman energie pozitivă, menținându-mă în formă”.

Pentru Cristina sunt importante ambele cariere. Muzica și moda o reprezintă. E aceeași dispoziție pe care o redă lumii întregi atât pe scena muzicii, cât și pe cea a modei. Pe lângă colaborările frumoase pe care le-a avut cu diverse formații și cântăreți, mai colaborează și cu diverși fotografi, precum sunt : Calatanciuc Leonid, Dimitrii Covalenco, Marcel Trocin, Vadim Dumbravan. La moment, lucrează cu fotograful  personal Virginia Gorcinski.

Cristina, la moment, lucrează pentru o revistă proprie care, desigur, va avea și o denumire interesantă. Lansarea va fi până în vara anului 2018. Va fi o revistă legata de muzică, modă, despre oamenii din jurul ei, precum designeri, fotografi, stiliști din Bălți și peste hotare. „Lucrările deja au început și sunt sigură că vor avea succes”, menționează Cristina.

Elle👌✌

A post shared by Doina-Chrisstina Sprin🕆 (@iamdoinna_chrisstina) on

Sprijinul cel mai mare al Cristinei a fost și este familia, iubitul și prietenii, cărora le mulțumește și le este recunoscătoare.

Dragi

A post shared by Doina-Chrisstina Sprin🕆 (@iamdoinna_chrisstina) on

Sfatul Cristinei pentru tinerii de azi: „Toți tinerii în ziua de azi ar trebui să ducă un mod de viață sănătos, anume prin sport, mâncare sănatoasă și cât mai multă lectură, pentru că acest lucru îi va duce în lumea cunoștințelor și îi va face oameni cu literă mare. Și sigur să își trăiască acești ani frumoși pe deplin și la maxim, pentru că înapoi nu îi mai întorci. Să uite de ură, de tristețe și de fapte rele, pentru că bunul Dumnezeu vrea doar fapte bune, ca să ne poată oferi ceva în schimb și sper ca toți să reușim să ne îndeplinim dorințele în viață. Și în final, motto-ul care-l sugerez tuturor și care mă definește: „Viaţa nu se explică, ci se trăieşte…

 

Autor: Loredana Cebotari

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*