/foto/ Campionatul de volei dintre studentele din Bălți. Cum a evoluat echipa USARB?

/foto/ Campionatul de volei dintre studentele din Bălți. Cum a evoluat echipa USARB?

Astazi, 19 martie 2018 la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB) a avut loc prima etapă a campionatului de volei dintre USARB, Colegiul feroviar și Școala profesională №2. În total, în campionat participă 6 echipe:

  • Școala profesională №2;
  • Colegiul de medicină;
  • Colegiul de industrie ușoară;
  • Colegiul de politehnică;
  • Colegiul tehnic feroviar;
  • Universitatea de Stat „Alecu Russo”

Prima joacă a avut loc în data de 19 martie. S-au duelat „Universitatea de Stat Alecu Russo” cu Școala profesională №2 „Excelență”. Fetele au avut emoții și nervi. La această primă rundă, învingătorii au ieșit fetele de la școala profesională „Excelență”. A fost o joacă puternică, fetele au fost pline de energie. Profesorul echipei USARB le-a sugerat să nu cedeze. A două rundă a fost câștigată de colegiul de industrie ușoară care a jucat cu colegiul de medicină. A 3-a rundă au jucat Colegiul feroviar cu Colegiul politehnic. A 4-a rundă, finalul, a fost jucat de Colegiul feroviar și Școala profesională № 2. A fost o joacă pe cinste, ambele echipe erau puternice și nu se dădeau  învise ușor.

În final, astăzi, învingătorii au ieșit fetele de la Colegiul tehnic feroviar. Următoarea rundă pentru locul 2 va avea loc mâine, 20 martie. Campionatul se va desfașura toată saptamâna. Toți doritorii să urmărească campionatul sunt așteptați la Univesitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, în sala sportivă, blocul III.

Autor: Rodica Nastas

Google+ Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

*